Skip to main content

Καλαφάτης: Η διοίκηση Μπουτάρη βάζει την πόλη στη συντήρηση

Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης άσκησε κριτική στη διοίκηση, κάνοντας λόγο για το πιο «φτωχό και στεγνό τεχνικό πρόγραμμα των τελευταίων ετών».

Τα πυρά του κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της παράταξης «Εντάξει» Σταύρος Καλαφάτης για το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017 που παρουσιάστηκε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.

Κατά την ομιλία του ο κ. Καλαφάτης έκανε λόγο για το πιο «φτωχό και στεγνό πρόγραμμα των τελευταίων ετών» καθώς και «διάσταση μεταξύ έργων και λόγων». «Ας συμβιβαστούν οι Θεσσαλονικείς με το μηδενικό έργο. Ακούσαμε δεκάδες φορές τη λέξη συντήρηση. Η διοίκηση βάζει τη πόλη στη συντήρηση, η διοίκηση Μπουτάρη είναι ταυτιζόμενη με τη λέξη συντήρηση», υπογράμμισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «πρωταγωνίστρια είναι η συντήρηση».

«Εάν αυτό είναι το όραμα για την πόλη, εάν γι΄ αυτό είναι η διοίκηση για τις συντηρήσεις, είναι παραπάνω από απογοητευτικό», σημείωσε κατά την παρέμβασή του ο κ. Καλαφάτης. Μίλησε, επίσης, για «φτώχεια και ένδεια της πολιτικής της διοίκησης» και πως στο Τεχνικό Πρόγραμμα «δεν υπάρχει ούτε ένα έργο πνοής».

«Ακόμα και το αποτεφρωτήριο το ακούμε πέντε χρόνια και πάλι είναι μέσα οι μελέτες. Μέσα από αυτό το Τεχνικό Πρόγραμμα θα φανεί η απογοήτευση του κόσμου που πολλά πιστεψε αλλά απογοητεύεται», κατάληξε ο κ. Καλαφάτης.