Skip to main content

Καλαφάτης: Οι διαγωνισμοί της αντιδημαρχίας Καθαριότητας ζέχνουν

Παρέμβαση του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά το νέο ναυάγιο σε διαγωνισμό του δήμου Θεσσαλονίκης που αποκάλυψε η Voria.gr

Το θέμα των διαγωνισμών της αντιδημαρχίας Καθαριότητας αρχίζει και ζέχνει, βρομίζει αντί να καθαρίζει», υπογράμμισε ο επικεφαλής της  δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, απόψε στην τοποθέτησή του στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλαφάτης ζήτησε «ξεκάθαρες απαντήσεις» από τη διοίκηση υπογραμμίζοντας την πολιτική ευθύνη: «Η ευθύνη, για να βάλεις το  μαχαίρι στο κόκαλο και να μην κρυφτείς πίσω από μία Ένορκη Διοικητική Εξέταση, έρχεται σε σένα δήμαρχε. Δεν μπορείς να σφυρίζεις αδιάφορα.

Το θέμα των διαγωνισμών ήρθε και πάλι στο προσκήνιο μετά τη νέα  απόφαση της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία ακύρωσε το διαγωνισμό συντήρησης του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και την οποία έφερε στη δημοσιότητα η Voria.gr. Ο κ. Καλαφάτης υπενθύμισε ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι των «Εντάξει» λοιδορήθηκαν όταν έφεραν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και ζήτησε δράση από τη διοίκηση  του δήμου.