Skip to main content

Καλαφάτης: Εξωφρενική η απόφαση της κυβέρνησης για σημαιοφόρους

Ο βουλευτής της ΝΔ τάχθηκε κατά της απόφασης της κυβέρνησης καθώς υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί μια νοοτροπία που υποβιβάζει την προσπάθεια.

Κριτική απέναντι στην απόφαση της κυβέρνησης να επιλέγονται οι σημαιοφόροι στο Δημοτικό με κλήρωση και όχι με βάση τη βαθμολογία τους άσκησε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Ο βουλευτής  της ΝΔ και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης χαρακτήρισε την απόφαση αυτή «εξωφρενική», όχι -όπως λέει- επειδή θα κρατήσει ένας λιγότερο καλός μαθητής τη σημαία, αλλά λόγω της νοοτροπίας που εκπροσωπεί.

«Μιας νοοτροπίας που υποβιβάζει την προσπάθεια, την αξιοκρατία, την επιβράβευση του καλύτερου και προάγει ως κριτήριο ανέλιξης …την τύχη. Αν έχεις τύχη διάβαινε στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα θα γίνεις σημαιοφόρος, αύριο θα προσληφθείς στο Δημόσιο με κλήρωση, θα γίνεις διευθυντής με κλήρωση, θα επιδοτηθείς για να φτιάξεις μια εταιρεία, με κλήρωση! Ίσως κυβερνήσεις και τη χώρα με κλήρωση!», σημείωσε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Facebook.

Καταλήγει δε γράφοντας πως «ολόκληρη κυβέρνηση έχει διδάξει πως παίζεται μια χώρα στα ζάρια και την λύση την πρότειναν: Οι καλοί... ας φύγουν έξω!».