Skip to main content

Καλαφάτης: Έχουμε κυβέρνηση αυταπατηθέντων και κοινωνία απατηθέντων

Ο κ. Καλαφάτης θύμισε πώς, ως αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστάρης στο κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», ενώ τώρα πέρασε στην άλλη όχθη.

«Έχουμε κυβέρνηση αυταπατηθέντων και μία κοινωνία απατηθέντων» σχολίασε, σήμερα, στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, αναφερόμενος σε δηλώσεις κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι προσπαθούν να δικαιολογήσουν την προσθήκη νέων σταθμών διοδίων στον οδικό άξονα από τη Δυτική Μακεδονία ως τη Θράκη.
 
Ο κ. Καλαφάτης θύμισε πώς, ως αντιπολίτευση, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μπροστάρης στο κίνημα «Δεν πληρώνω, δεν πληρώνω», ενώ τώρα πέρασε στην άλλη όχθη και τόνισε:

«Όταν ολοκληρωθεί το κυβερνητικό πλάνο, συνολικά, για να διασχίσει κάποιος την Εγνατία Οδό, θα περνά από 38 διόδια, μαζί με τα υπάρχοντα. Η χρέωση, που είναι στα τρία λεπτά το χιλιόμετρο, θα φθάσει στα επτά λεπτά»!

Όσον αφορά τις αυταπάτες που επικαλούνται οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι για να δικαιολογήσουν την τοποθέτηση νέων γκισέ διοδίων, υπογράμμισε: «O ΣΥΡΙΖΑ, που –υποτίθεται ότι- πάλευε για το καλό του λαού, τώρα διαπιστώνει τη σκληρή πραγματικότητα και επιβάλει… άλλα 20 διόδια. Τι να σχολιάσει κανείς»;