Skip to main content

Καλαφάτης για επίθεση Μπουτάρη: Η πολη δεν αξίζει τέτοιο δήμαρχο

Οι “Εντάξει” δεν δέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές, που υποβαθμίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο, σημείωσε ο Σταύρος Καλαφάτης.

Αποχώρησαν, από τη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, οι σύμβουλοι της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», μετά τη λεκτική επίθεση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κατά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρου Καλαφάτη, αλλά και των υπολοίπων συμβούλων.

Αμέσως μετά την αποχώρηση, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

«Στην επιμονή μου, την επιμονή του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, να ζητήσει μια συγγνώμη, από τους πολίτες της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για το πολιτικό του ατόπημα να αποκαλέσει την ΠΓΔΜ με το συνταγματικό της όνομα, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης απάντησε με ύβρεις. Η Θεσσαλονίκη δεν αξίζει τέτοιο δήμαρχο, που υβρίζει όποιον διαφωνεί μαζί του. Δεν αξίζει επικεφαλής της Θεσσαλονίκης να είναι κάποιος με τέτοιου είδους αντιδράσεις στα μεγάλα θέματα της πόλης. Οι “Εντάξει” δε δέχονται τέτοιου είδους συμπεριφορές, που υποβαθμίζουν το Δημοτικό Συμβούλιο, από αυτόν ο οποίος εκ θέσεως είναι ο πρώτος πολίτης της πρωτεύουσας της Μακεδονίας».