Skip to main content

Καλαφάτης: Ανίκανος ο δήμος να λύσει τα προβλήματα των σχολείων

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» χαρακτήρισε «προσπάθεια εξωραϊσμού των γεγονότων» την παρέμβαση του δημάρχου για τα σχολεία.

«Το ότι θέματα σχολικής στέγης απασχόλησαν τρεις και τέσσερις φορές τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, δείχνει ότι δεν επιλύθηκαν τα προβλήματα. Η διοίκηση του δήμου αποδεικνύεται  ανίκανη να λύσει  υτά τα προβλήματα».

Αυτό υπογράμμισε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει»,  βουλευτής Θεσσαλονίκης  Σταύρος Καλαφάτης, απόψε, στο δημοτικό  συμβούλιο Θεσσαλονίκης, κατά την τοποθέτησή του σε, προ ημερήσιας διάταξης, συζήτηση, μετά την παρέμβαση γονέων μαθητών.

Ο κ. Καλαφάτης χαρακτήρισε «προσπάθεια εξωραϊσμού των γεγονότων» την παρέμβαση του δημάρχου (δείτε εδώ) και τόνισε πως ο καθηγητής που τοποθετήθηκε στο  δημοτικό συμβούλιο «είπε αυτό που επαναλαμβάνουμε σε κάθε συνεδρίαση:  Ελήφθησαν 800 αποφάσεις στις συνεδριάσεις της σχολικής επιτροπής και  υλοποιήθηκαν ελάχιστες από αυτές. Αυτό δείχνει την αδυναμία της  διοίκησης. Η παράταξή μας αντιμετωπίζει λελογισμένα το πρόβλημα, αλλά  δεν μπορούμε να μη σας ελέγξουμε για την ανικανότητά σας να λύσετε  αυτά τα προβλήματα».