Skip to main content

Καλαφάτης: Χωρίς αποτέλεσμα η στάση της κυβέρνησης στο θέμα του ΟΑΣΘ

Ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης μίλησε για «δυσκολία συνεργασίας του ΟΑΣΘ με την πολιτεία, που πέφτει στην πλάτη του Θεσσαλονικιού».

Πυρά κατά της κυβέρνησης για το θέμα του ΟΑΣΘ, εξαπέλυσε ο βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, κάνοντας λόγο για αναποτελεσματικότητα και για απροθυμία της να συζητήσει με τους εργαζόμενους και τη διοίκηση.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων "Πρακτορείο 104,9 fm" και στην εκπομπή "Δεύτερη Ανάγνωση", ο κ. Καλαφάτης υποστήριξε ότι «ετσι όπως έχει προκύψει το θέμα, βλέπουμε την αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ να επιλύσει ένα πρόβλημα και κυρίως μια κυβέρνηση της Αριστεράς που δεν κάθεται κάτω να μιλήσει καν με τους εργαζόμενους και με τη διοίκηση».

Μίλησε για «δυσκολία συνεργασίας του ΟΑΣΘ με την πολιτεία, που πέφτει στην πλάτη του Θεσσαλονικιού», ενώ χαρακτήρισε «πρόβλημα το γεγονός ότι η Θεσσαλονίκη, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, δεν έχει καταφέρει να έχει εναλλακτικά μέσα μαζικής συγκοινωνίας».