Skip to main content

Καλά στην υγεία τους οι 21 τραυματίες της Αλεξάνδρειας

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται σήμερα με την κηδεία των τριών θυμάτων από τη σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό, χθες το πρωί, στο 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Β
Η τελευταία πράξη του δράματος γράφεται σήμερα με την κηδεία των τριών θυμάτων από τη σφοδρή σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό, χθες το πρωί, στο 45ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Βέροιας.

Καλά στην υγεία τους είναι οι 21 τραυματίες, οι οποίοι εξακολουθούν να παραμένουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Βέροιας. Τα έξι παιδιά που νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη εντός της ημέρας αναμένεται να πάρουν εξιτήριο. 

Στο τουριστικό λεωφορείο, που πραγματοποιούσε προσκυνηματική εκδρομή, επέβαιναν περίπου 50 άνθρωποι, όλοι τους από το χωριό Καστανούσα Σερρών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το φορτηγό έχασε τον έλεγχο και μπήκε στην πορεία του λεωφορείου όπου και συγκρούστηκαν τα δυο οχήματα. Νεκροί ανασύρθηκαν ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου, που ανήκε σε εταιρία με έδρα το Κιλκίς, ένας ιερέας και ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος εξέπνευσε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" της Θεσσαλονίκης.