Skip to main content

Κακουργηματική δίωξη στον 52χρονο που φέρεται να βασάνιζε την 22χρονη

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων «γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα;» ο δράστης απάντησε: «Ήταν το φετίχ της, δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέλησή της».

«Είχα σχέσεις με την κοπέλα», ήταν η πρώτη φράση του 52χρονου όταν έφτασε στα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων και ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ο φερόμενος ως δράστης, που κατηγορείται ότι απήγαγε και βίασε 22χρονη φοιτήτρια στη Δάφνη, πέρασε την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής.

«Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός», είπε εισερχόμενος στο γραφείο, συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

Αμέσως μετά οδηγήθηκε στον ανακριτή και εξερχόμενος από το κτήριο 16 της σχολής Ευελπίδων, βρέθηκε για άλλη μια φορά αντιμέτωπος με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν να του αποσπάσουν μια δήλωση για τις πρωτοφανείς πράξεις που κατηγορείται.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων «γιατί είχατε δεμένη την κοπέλα;» ο δράστης απάντησε: «Ήταν το φετίχ της, δεν θα έκανα κάτι χωρίς τη θέλησή της».

Η Εισαγγελία άσκησε βαριά κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 52χρονου ενώ του απαγγέλθηκαν κατηγορίες και για πλημμελήματα.

Συγκεκριμένα, του ασκήθηκε δίωξη για τα εξής αδικήματα:

  • Αρπαγή με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα).
  • Βιασμός κατ εξακολούθηση (κακούργημα).
  • Παραβίαση απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα).
  • Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα)

Προς το παρόν δεν υπάρχει έγγραφο στη δικογραφία που να πιστοποιεί την αναπηρία του 52χρονου κατηγορούμενου, ωστόσο δεν αποκλείεται να προστεθεί τις επόμενες ημέρες.