Skip to main content

Κακός ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ήττα 3-0 από την ΑΕΚ (video)

Με πρωταγωνιστή τον Αραούχο η Ένωση επιβλήθηκε των ασπρόμαυρων που κατέρρευσαν στο φινάλε- Αποβλήθηκε ο Μαλεζάς, αποχώρησε τραυματίας ο Κάμπος

Την ήττα με 3-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ απόδοσης που χαρακτήριζαν το παιχνίδι του από την έλευση της καινούργιας χρονιάς, τελείωσε τη αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαλεζά ενώ είδε τον Κάμπος να αποχωρεί τραυματίας.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στην 3η θέση με 43 βαθμούς ενώ αντίθετα η Ένωση βρίσκεται στην 5η θέση με 40.

Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις μετά το πέρας 49 δευτερολέπτων όταν ο Αραούχο εκμεταλεύτηκε τη λάθος συνεννόηση Ενρίκε και Κρέσπο και εκτέλεσε τον Γλύκο για το 1-0.

Μάλιστα στο 7΄λίγο έλειψε να μεγαλώσει το προβάδισμα της όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γιόχανσον έμεινε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι του Γλύκου αλλά του σουτ του πέρασε λίγο έξω από την εστία.

Ο ΠΑΟΚ είδε στη συνέχεια τους Μαλεζά και Κάμπος να τραυματίζονται κάτι που επέφερε την αλλαγή του Αγκολέζου επιθετικού με τον Μπίσεσβαρ να περνά στη θέση του.

Στο 22΄ο Δικέφαλος του Βορρά απείλησε μετά από μπαλιά του Μπίσεσβαρ προς τον Ενρίκε όμως ο Βραζιλιάνος έστειλε τη μπάλα με προβολή άουτ.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Βάργκας βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Αϊντάρεβιτς αλλά ο τελευταίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Γλύκο ενώ στο επόμενο λεπτό ο τερματοφύλακας των ασπρόμαυρων απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Σιμόες.

Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ανέβασαν την απόδοσή τους με στόχο το γκολ της ισοφάρισης και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Γκάλο σταμάτησε με εκπληκτική προβολή τον Κρέσπο ενώ στην επόμενη φάση και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μπάρκας απέκρουσε την κεφαλιά του Μάτος.

Με το πέρας δέκα λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξαν οι ισορροπίες καθώς ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Μαλεζά καθώς ανέκοψε με το χέρι την προσπάθεια του Αραούχο και δέχθηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να εκμεταλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα και στο 81΄απείλησε με το σουτ του Χριστοδουλόπουλου αλλά ο Γλύκος για ακόμη μια φορά απέκρουσε εντυπωσιακά.

Στο 85΄η Ένωση κατάφερε να διπλασιάσει το προβάδισμά της όταν ο Ντίντακ έκλεψε τη μπάλα από τον Ενρίκε, αυτή κατέληξε στον Αραούχο που με αριστοτεχνικό πλασέ έξω από την περιοχή νίκησε τον Γλύκο για το 2-0.

Ο Χιμένεθ πέρασε στην αγωνιστικό χώρο τον Αραβίδη αντί του Αραούχο και αυτός στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου και κακή έξοδο του Γλύκου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Οι συνθέσεις:

AEK (Χιμένεθ): Μπάρκας, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Γκάλο, Σιμόες, Αϊντάρεβιτς (Μπακασέτας 63΄), Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας (Χριστοδουλόπουλος 78΄) , Αραούχο (Αραβίδης 88΄).

ΠΑΟΚ (Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Ουάρντα (Λέοβατς 55΄), Κάμπος (Μπίσεσβαρ 15' ), Ενρίκε (Μυστακίδης 87΄), Πρίγιοβιτς.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ