Skip to main content

Κακοκαιρία με ισχυρές βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές δυτικά και κεντρικά.

Αγριεύει ο καιρός με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τη δυτική και νότια Πελοπόννησο και πιθανόν στη δυτική Στερεά, την Ήπειρο και την Κρήτη (κυρίως δυτική και νότια), βαθμιαία στα Δωδεκάνησα και πιθανόν στις Κυκλάδες και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν στην κεντρική Στερεά και τη Θεσσαλία. Χιόνια στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Κεντρικής Στερεάς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι  άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 01 έως 11 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται  νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 54 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 10 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα και μικρή πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς κελσίου.