Skip to main content

Κακλαμανάκης: Η αθλήτρια που είπε η Μπεκατώρου ότι κακοποιήθηκε ήταν 11 ετών

Tο κορίτσι κατάγεται από την επαρχία σύμφωνα με τα όσα λέει ο Ολυμπιονίκης και η κακοποίησή της φέρεται να έγινε πριν από 9 χρόνια

Σοκάρουν οι καταγγελίες από τον Νίκο Κακλαμανάκη σχετικά με τα νέα στοιχεία που κατέθεσε η Σοφία Μπεκατώρου στον εισαγγελέα για σεξουαλικές κακοποιήσεις.

Όπως έγινε γνωστό μετά την τρίωρη κατάθεση της χρυσής Ολυμπιονίκη σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πριν από 23 χρόνια, αποκάλυψε στον εισαγγελέα ότι υπήρχε και δεύτερο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο της ιστιοπλοΐας.

Κάτι που επιβεβαίωσε κι ο Ν. Κακλαμανάκης αποκαλύπτοντας τη σοκαριστική λεπτομέρεια ότι το συγκεκριμένο περιστατικίο είχε συμβεί πριν απο 9 χρόνια με τη νεαρή αθλήτρια να είναι τότε μόλις 11 ετών.

«Αφορά ένα μικρό σε ηλικία παιδί, των 11 ετών αν δεν κάνω λάθος», είπε.

Επιπλέον, το κορίτσι κατάγεται από την επαρχία, σύμφωνα με τον Ολυμπιονίκη, και η κακοποίησή της φαίνεται να έγινε πριν από 9 χρόνια. «Δεν είναι πάνω από 10 χρόνια σε καμία περίπτωση», τόνισε.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης μίλησε για «διαχρονική κατάχρηση εξουσίας» ενώ αίσθηση προκαλεί και ένα έγγραφο που πρέπει να υπογράψουν οι αθλητές Ιστιοπλοΐας, στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Δεσμεύομαι να μην κάνω ρατσιστικές ή άλλου τύπου μειωτικές και δυσφημιστικές δηλώσεις ή αναρτήσεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες μπορούν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο σε διοικητικούς παράγοντες».