Skip to main content

Κακή εμφάνιση του Άρη, κόλλησε στο μηδέν με την ΑΕ Καραϊσκάκης (video)

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, κυρίως μετά το 70' λεπτό, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Πραγματοποιώντας τη χειρότερη φετινή του εμφάνιση, ο Άρης, άφησε δύο βαθμούς στην έδρα του, καθώς έμεινε στο 0-0 με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Μάλιστα, στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕ Καραϊσκάκης σημείωσε δύο-τρεις καλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, κυρίως μετά το 70', χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Στο 70΄ο Άρης έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν κεφαλιά του Μπαργκάν πέρασε ελάχιστα άουτ,  στο 74΄έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία όταν ο αμαρκάριστος Σόουζα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μέλκα.  Αυτό δεν έγινε ούτε στο 94΄, όταν ο κορυφαίος του αγώνα, Μέλκας, κράτησε όρθια την ομάδα του σε σουτ του Βαλεριάνου. Το 0-0 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού, αποτέλεσμα που δεν αφήνει ικανοποιημένους τους “κίτρινους”...

Συνθέσεις:

Άρης: Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Παυλίδης (Μιλούνοβιτς 63’ ), Πλατέλλας, Ντούνης (Μπαργκάν 67’ ), Λώττας (Μουμίν 59΄), Διαμαντόπουλος

ΑΕ Καραϊσκάκης: Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (Ψιάνος 70’ ), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (Νικολόπουλος 83’ ), Μακρίδης (Κυριάκης 76)