Skip to main content

Κακαγιάννης: Δεν εξηγείται η συμπεριφορά του Παπαθανασάκη

Το πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ηρακλής στάθηκε στο γεγονός ότι ο Καναδός επιχειρηματίας με τη συμπεριφορά του απώθησε τον κόσμο του «Γηραιού»

Για τους Σπύρο Παπαθανασάκη, Χρήστο Αντωνέλη, Τζορτζ Τρίκκα, Νίκο Καγιούλη και την επόμενη ημέρα του Ηρακλή μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis», ο Γιάννης Κακαγιάννης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το πρώην μέλος του ΔΣ της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

Αρχικά τόνισε: «Ο Παπαθανασάκης που γνώρισα μερικούς μήνες πριν αναλάβει την ομάδα, δεν έχει καμία σχέση με τον Παπαθανασάκη από το Νοέμβριο του 2015 που γνώρισα και συνεργάστηκα».

Για το αν μπορεί να δώσει κάποια εξήγηση γι αυτήν την αλλαγή: «Εγώ τον γνώρισα μέσω ενός κοινού μας φίλου δύο μήνες πριν αναλάβει την ομάδα και τον βοήθησα στη διαδικασία. Κάποια στιγμή όταν πήρε την ομάδα μου έκανε πρόταση να μπω στο συμβούλιο γιατί θα μπορούσα να τον βοηθήσω γιατί τον βοήθησα και όταν έκανε τις συναλλαγές γιατί ο Παπαθανασάκης όχι μόνο δεν ήξερε καλά ελληνικά αλλά δεν γνώριζε και την ελληνική κουλτούρα. Όλα πηγαίνανε καλά ειδικά στη Β’ Εθνική αλλά από τότε που ανέβηκε η ομάδα αρχίσαμε να έχουμε διαφωνίες, να μην υπάρχει ενημέρωση και αισθάνθηκα ότι κάτι δεν πάει καλά. Προέβλεψα κάποια δυσάρεστα πράγματα, παραιτήθηκα πιο πολύ για να αφυπνίσω κάποιες καταστάσεις, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Αυτά που προέβλεψα εγώ ήταν το ελάχιστο από αυτά που ακολούθησαν. Εγώ όταν παραιτήθηκα μίλησα σε μέσα της πόλης αλλά δεν ακούστηκα γιατί τότε η ομάδα πήγαινε καλά, είχαμε νικήσει τον ΠΑΟΚ και βρεθήκαμε κοντά στα πλέι-οφ».

Γιατί κατέληξε σε αυτή την κατάσταση ο κ. Παπαθανασάκης: «Αν πάμε με τη λογική να εξηγήσουμε τη συμπεριφορά του Παπαθανασάκη δεν θα μπορέσουμε να βγάλουμε άκρη με αυτά τα οποία κάνει και με τον τρόπο που κινείται. Αν υπήρχε λογική είχε τη χρυσή ευκαιρία πέρσι το καλοκαίρι με την κίνηση που είχε κάνει ο Αντωνέλης να δώσει το management της ομάδας στην επιτροπή που ήθελε να αναλάβει και νομίζω ότι ο Ηρακλής θα ήταν σε καλύτερη μοίρα και θα είχε βρεθεί ένας αξιόπιστος επενδυτής και θα επωφελούνταν από αυτό ο Παπαθανασάκης. Δεν το έκανε αυτό μαζί με τον κ. Καγιούλη δίνοντας μια απαξιωτική απάντηση. Εκεί έχασε την ευκαιρία να επανέρθει».

Για το αν γνωρίζει τον κ. Τρίκα: «Προσωπικά δεν τον γνωρίζω. Είχε εδώ στον Καναδά κάποιες ακαδημίες οι οποίες δεν λειτουργούν αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να ξέρω τα οικονομικά του αλλά δεν φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει οικονομική δυνατότητα».

Για το αν γνωρίζει τι δουλειά κάνει ο Παπαθανασάκης: «Όταν ήταν εδώ (στον Καναδά) υπήρχαν επαγγελματικές δραστηριότητες οι οποίες τώρα εφόσον λείπει πάνω από δύο χρόνια έχουν σταματήσει. Εδώ είχε ένα εστιατόριο-μπαρ καλό στο κέντρο της πόλης, υπήρχαν ακίνητα, κάποιες εργολαβικές- οικοδομικές επιχειρήσεις».

Για το αν δεν μπορεί να επιστρέψει στον Καναδά: «Όχι ήταν εδώ πριν ένα μήνα και δεν συναντηθήκαμε. Έχω να μιλήσω μαζί του από το Δεκέμβριο του 2015. Εμένα η διαφωνία μου ήταν ότι δεν άκουγε τους συνεργάτες του. Τότε ασχολούταν με άλλους ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι και προσωπική ατζέντα είχανε και συμφέρον από τον Ηρακλή».

Για το αν έχει άποψη για τον Καγιούλη από τη στιγμή που μπήκε στον Ηρακλή: «Νομίζω ότι έχει παίξει αρνητικό ρόλο. Αντί να συσπειρώσει τον κόσμο και να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο, τον απώθησε. Δεν μπορείς να κλείνεις την πόρτα στον κόσμο του Ηρακλή για να μειωθούν τα εισιτήρια».

Για το που θα καταλήξει αυτή η ιστορία: «Δεν θέλω να προβλέψω γιατί δεν βλέπω τον τρόπο όπου ο Ηρακλής θα συμμετέχει στη Β’ Εθνική με τον Παπαθανασάκη. Από εκεί και πέρα η καρδιά μου λέει να ξεκινήσουμε από την αρχή, αλλά η λογική λέει ότι αν πας στο τοπικό μετά θα περάσουν αρκετά χρόνια για να επανέλθεις».