Skip to main content

Και το ΚΕ.Π.ΚΑ. στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών

Στο πρώτο φόρουμ όλων των εταίρων της Ευρωπαϊκής αγοράς που θα πραγματοποιηθεί στις 20 και 21 Μαΐου 2010 θα συμμετάσχει και η Ευαγγελία Κεκελέκη, Γενική Γραμματές του ΚΕ.Π.ΚΑ.
Tο πρώτο φόρουμ όλων των εταίρων της αγοράς συνδιοργανώνει στις 20 Μαΐου 2010 η Σλοβένικη Οργάνωση Καταναλωτών (ZPS), στη Λουμπλιάνα, μαζί με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Καταναλωτών (BEUC) και τον Διατλαντικό Διάλογο Καταναλωτών (TACD), ώστε να συζητηθούν όλα τα παραπάνω ζητήματα, οι απαιτήσεις των καταναλωτών, τα διδάγματα από την οικονομική κρίση, καθώς και οι προοπτικές που διαγράφονται.

Την επόμενη μέρα, 21 Μαΐου 2010, θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Καταναλωτών (BEUC). Ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Προστασία των Καταναλωτών, κ. John Dalli, θα παρουσιάσει, στα μέλη της BEUC τις θέσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους καταναλωτές και την έξοδο από την κρίση. Η Γενική Γραμματέας του ΚΕ.Π.ΚΑ. και τακτικό μέλος της Ε.Σ.Ο.Κ., κ. Ευαγγελία Κεκελέκη, θα συμμετάσχει και στις δύο συνεδριάσεις, εκπροσωπώντας το ΚΕ.Π.ΚΑ.