Skip to main content

ΚΑΕ Άρης: Υποχρεωτικά σήμερα η παραλαβή των εισιτηρίων για τον τελικό

Με ανακοίνωσή της, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για την ημέρα παραλαβής των εισιτηρίων του τελικού

Τα εισιτήριά τους καλούνται να παραλάβουν οι φίλοι του Άρη που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας στο τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, αύριο στο Αλεξάνδρειο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της, τονίζει ότι είναι απαραίτητη η παραλαβή του εισιτηρίου κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, καθώς αύριο Σάββατο, όπως εξηγεί, δεν θα υπάρχει πρόσβαση στο Αλεξάνδρειο.

Οι φίλοι του Άρη θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραίτητα την αστυνομική τους ταυτότητα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι οι κάτοχοι διαρκείας (PLATINUM, GOLD, 2-3Α), οι οποίοι έχουν αγοράσει εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό SUPERFOODS (Σάββατο 18/02, 17:00), πρέπει να προσέλθουν στην ARIS BC Boutique «The Legend Store» σήμερα Παρασκευή (17/02) από τις 15:00 έως τις 20:00, για να παραλάβουν τα εισιτήριά τους.

Η παραλαβή των εισιτηρίων κατά τη διάρκεια της Παρασκευής είναι επιβεβλημένη, καθώς αύριο Σάββατο (18/02) δε θα υπάρχει πρόσβαση προς το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο. Απαραίτητη για την παραλαβή του εισιτηρίου είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής Ταυτότητας».