Skip to main content

Καβάλα-Ηρακλής 3-0

Ο Ηρακλής είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο πρώτο μέρος, αλλά ο Σολτάνι τη σπατάλησε. Η Καβάλα ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματική στις ευκαιρίες που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος και, με γκολ των Ονουάτσι
Η Καβάλα καθάρισε με 3-0 τον Ηρακλή στο «Ανθή Καραγιάννη» (Τόμασιτς 66’, Ονουάτσι 81’, Φέρτζελ 93΄), «καβάλησε» τον Ολυμπιακό Βόλου στη βαθμολογίακαι πάει φουλ για πλέι οφ. Αντίθετα, ο Ηρακλής, αν συνεχίσει καθ΄αυτόν τον τρόπο, θα κιινδυνεύσει.

Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, όπου ο Σολτάνι θα μπορούσε να βάλει τον Ηρακλη μπροστά στο σκορ, η Καβάλα κατάφερε με σχετική ευκολία να φτάσει στη νίκη στο δεύτερο μέρος. Στο 66’, ο Τόμασιτς άνοιξε το σκορ ο μετά από ασίστ του Αμπντούν, ενώ στο 81’ ο Ονουάτσι «κλείδωσε» το ματς κόντρα σε έναν πολύ μέτριο Ηρακλή που μετά την ανάπαυλα δεν απείλησε καθόλου. Στις καθυστερήσεις, απλά ο Πφέρτσελ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Καβάλας.

Έτσι, οι «Αργοναύτες» φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από την ΑΕΚ και έχουν όλα τα φόντα για να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ. Αντίθετα, η υπόθεση-παραμονή έχει αρχίσει να δυσκολεύει για τον Ηρακλή.