Skip to main content

Jysk: Εγκαίνια στην Κομοτηνή του πρώτου καταστήματος στη Θράκη

Η δανέζικη πολυεθνική ανοίγει την Πέμπτη το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα. Στόχος η ανάπτυξη δικτύου 40 καταστημάτων πανελλαδικά.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το έκτο της κατάστημα στην Ελλάδα, στην Κομοτηνή, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.

Η Κομοτηνή αποτελεί την πρώτη πόλη της Θράκης στην οποία θα έχει παρουσία η JYSK, δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015 και μέχρι το τέλος του έτους ακολούθησαν άλλα τρία καταστήματα (σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Ελληνικό) ενώ το 2016 άνοιξε το κατάστημα στις Αχαρνές. Ενάντια στο ρεύμα των αποχωρήσεων πολυεθνικών εταιρειών από την χώρα μας η JYSK αποφάσισε να επενδύσει στην Ελλάδα και μετά την Κομοτηνή και μέχρι τις 31 Αυγούστου, τελευταία ημέρα του οικονομικού έτους της JYSK, θα έχουν ανοίξει αρκετά ακόμη καταστήματα.

Στα πλαίσια της πελατοκεντρικής της στρατηγικής, η Θράκη και γενικότερα η Βόρεια Ελλάδα βρίσκονται ψηλά στις προτεραιότητες της JYSK και η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων για να φιλοξενήσουν νέα καταστήματα κοντά στον πελάτη . Στην Κομοτηνή, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί, στο εμπορικό πάρκο KOSMOPOLIS τα εγκαίνια του οποίου θα γίνουν παρουσία του περιφερειακού διευθυντή της εταιρείας κ. Γιώργου Τσιρώνη.

Το κατάστημα JYSK στην Κομοτηνή έχει οκτώ υπαλλήλους και διευθυντής είναι ο κ. Αλέξανδρος Μπαχαρίδης. Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 1.000 τετραγωνικά μέτρα.