Skip to main content

Υβριστική επίθεση του Χάρρυ Κλυνν στον Γιάννη Μπουτάρη

Πρωτοφανής επίθεση, με υβριστικούς και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, από τον Χ.Κλυνν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, για τη δήλωσή του σχετικά με τον ΣΥΡΙΖΑ

Με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς επιτίθεται στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο γνωστός κωμικός Χάρρυ Κλυνν, με αφορμή τη δήλωση του δημάρχου ότι «στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τρελοί και ηλίθιοι» (εδώ).

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο ηθοποιός αναμεταδίδει το επίμαχο δημοσίευμα της Die Ziet, με τον τίτλο «Εγώ δεν σε μισώ Μπουτάρη, σε συχαίνομαι, μου προκαλείς ναυτία, γιατί είσαι εντελώς μ�±@@».

Μάλιστα, καταλήγει λέγοντας «ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο... αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης σε πρόσφατη συνέντευξη του στην γερμανική εφημερίδα DIE ZEIT στις 30 Απριλίου του 2015 δήλωσε «Τους μισώ. Είναι εντελώς ηλίθιοι. Το μεγαλύτερο τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ σκέφτεται σα να είναι εδώ η Κούβα. Ή η Σοβιετική Ένωση στη δεκαετία του 1920». Στο κείμενο, που υπογράφει ο δημοσιογράφος Lenz Jakobsen, ο Γιάννης Μπουτάρης παρουσιάζεται ως η εκδοχή της «άλλης Ελλάδας», όπως υποστηρίζει ο τίτλος του άρθρου «Das andere Griechenland».

»Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης προχώρησε σε αυτή την… εντυπωσιακή δήλωση για τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λίγες μέρες αφού έχει βρίσει τον εταίρο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην κυβέρνηση και Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπουτάρης είχε αποκαλέσει «χοντρό» τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο, και εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του προς το πρόσωπό του ανέφερε ότι «αν τον δω κρεμασμένο, δεν θα κόψω το σκοινί» ΩΣ ΚΑΛΟΣ

»Ως καλός ταγματασφαλίτης δεν θα μπορούσες να κάνεις κάτι καλύτερο... αλητομπεκροτσόγλανε. Ουστ παρείσακτε...».