Skip to main content

Ίβιτς:Κερδίσαμε δίκαια και παλικαρίσια,συγχαρητήρια στους παίκτες(vid)

Κερδίσαμε για τέταρτη φορά μια καλή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα, από την οποία δεν είναι εύκολο να περάσεις, δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου

«Παλικαρίσια» χαρακτήρισε τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για τη σημερινή νίκη: «Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια και τη νίκη. Κερδίσαμε για τέταρτη φορά μία καλή ομάδα, σε μία δύσκολη έδρα, από την οποία δεν είναι εύκολο να περάσεις. Παίξαμε σχεδόν 60 λεπτά με 10 παίκτες, αλλά εμείς ήμασταν αυτοί που είχαμε περισσότερη κατοχή και ευκαιρίες. Δεν μας απείλησε ο αντίπαλος, πέρα από μία ευκαιρία στο πρώτο λεπτό. Είχαμε τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό, είχαμε και πολλές ευκαιρίες, δεν θυμάμαι ακριβώς το νούμερο και θεωρώ ότι κερδίσαμε δίκαια και παλικαρίσια. Οι παίκτες μου έδωσαν το 100% και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για την εμφάνιση των παικτών του: «Είχαμε και σήμερα σχέδιο, ξεκινήσαμε να παίξουμε όπως παίζουμε σε κάθε παιχνίδι και μετά μείναμε χωρίς τον επιθετικό μας. Στο διάστημα από την διακοπή, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε την κατοχή. Όσο περνούσε η ώρα στο δεύτερο ημίχρονο, εμφανίστηκαν κάποια προβλήματα. Ο Τζάλμα αισθάνθηκε έναν πόνο στον δικέφαλο. Μετά ήρθε και η αλλαγή του Πέλκα, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλο του και δεν μπορούσε να παίξει. Μπήκαν κάποια παιδιά από τον πάγκο και έδειξαν έτοιμοι και όσο θυμάμαι το παιχνίδι δεν μας απείλησε καθόλου ο αντίπαλος, κάτι που είναι πολύ θετικό».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Πάντα όταν χάνεις ευκαιρίες σκέφτεσαι ότι μπορείς να δεχτείς εσύ γκολ. Είναι νόμος του ποδοσφαίρου αυτό, αλλά παίξαμε πολύ πειθαρχημένα όλοι στην άμυνα. Βγήκαμε πολύ καλά μπροστά και τα μπακ και ο Πέλκας και ο Μυστακίδης όταν μπήκε μέσα και τα καταφέραμε».

Για τους Μυστακίδη, Κλάους και Σάκχοφ: «Ο Μυστακίδης είναι ένας παίκτης που τον γνωρίζουμε, ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει και σήμερα έπαιξε και βοήθησε πάρα πολύ. Όσον αφορά στον Κλάους, σίγουρα ήταν ένα λάθος της στιγμής, μία αποβολή που δεν έπρεπε να γίνει. Δεν θέλω να  τον δικαιολογήσω, το ξέρει κι ο ίδιος ότι δεν έπρεπε να το κάνει. Ο Σάκχοφ ανεβαίνει και μας βοηθάει. Είναι τακτικά καλός, μπορεί να δημιουργήσει, μπορεί να μπει σαν κρυφός επιθετικός, όπως έχει δείξει. Ευκαιρίες χάνονται, αλλά εύχομαι ότι κι αυτό θα αλλάξει. Πιστεύω ότι θα γυρίσει σύντομα αυτό».

Για το τι έχει αλλάξει το τελευταίο διάστημα και δείχνει ο ΠΑΟΚ αυτό το πρόσωπο: «Σε εκείνο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, δεχθήκαμε 4 γκολ, έγινε κάτι που σπάνια συμβαίνει. Να χάνεις σε 20 λεπτά με 4-3. Μαζευτήκαμε όλοι μετά και συσπειρωθήκαμε. Η ομάδα έχει ενωθεί και το δείχνει αυτό. Ο καθένας παλεύει για τον άλλο και παραπάνω από όλους για την ομάδα. Αυτό με ικανοποιεί και μένα και τον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμη. Είμαστε ακόμη σε μία θέση που δεν μας ικανοποιεί και παλεύουμε να διορθώσουμε κάποια παιχνίδια από το παρελθόν, που θα μας φέρουν εκεί που αξίζουμε».

Για τον Περέιρα: «Είμαι εντάξει με τις μεταγραφές. Για τον Περέιρα πρέπει να πω ότι δεν ήθελε να μείνει. Εγώ όμως δεν μπορώ να υποσχεθώ σε κανέναν παίκτη ότι θα παίξει από εδώ και πέρα 5-10-20 παιχνίδια. Κανένας στο συμβόλαιό του δεν έχει όρο πόσο θα παίζει. Όλοι πρέπει να παλεύουν για τη θέση τους. Δεύτερη φορά ήθελε να φύγει. Τι να πω; Όλοι πρέπει να δουλεύουν και να είναι εκεί. Δεν ήταν ευχαριστημένος με το πόσο έπαιζε, αλλά εγώ προσπαθώ να πάρω από όλους το καλύτερο δυνατό».

Για τον Πρίγιοβιτς: «Γνωρίζουμε όλοι ότι το τελευταίο παιχνίδι του Πρίγιοβιτς ήταν στις 12 Δεκέμβρη. Κάθε μέρα είναι καλύτερα και περιμένουμε να βρεθεί στο 100%. Σύντομα θα είναι εκεί και θα μπει. Αν θα είναι την Τετάρτη ή την Κυριακή θα το δούμε. Το σημαντικό είναι να είναι καλά και να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».