Skip to main content

Ίβιτς: Θέλουμε τη νίκη και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό

Ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε πως κάποιοι παίκτες είναι κοντά στην ομάδα ενώ ελπίζει ότι άμεσα θα κλείσουν οι υποθέσεις τους και θα έρθουν

Για τον αυριανό αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στη Nova ο Βλάνταν Ίβιτς ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί τόσο στο μετεγγραφικό κομμάτι όσο και στη διαχείριση των συνεχόμενων αγώνων της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο συνδρομητικό κανάλι ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Συνεχίσαμε από εκεί που σταματήσαμε μετά την διακοπή. Είχαμε καλή απόδοση, κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν ο βασικός μας στόχος. Τα καταφέραμε και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, που έρχεται πολύ σύντομα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το θέμα της διαχείρισης:

«Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια και προετοιμαζόμαστε για το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά. Βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Σίγουρα μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές όσο προχωράνε τα παιχνίδια. Έχουμε πολλούς παίκτες, περιμένουμε κάποιους που θα έρθουν, και καλό είναι να έρθουν όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και να μπορούμε να κάνουμε σχεδιασμό για τους αγώνες που είναι μπροστά μας».

Για το θέμα των μετεγγραφών:

«Κάποιοι παίκτες είναι κοντά. Ελπίζω ότι άμεσα θα κλείσουν οι υποθέσεις τους και θα έρθουν. Εννοώ ότι πρέπει να λυθούν κάποια μεταγραφικά θέματα και να έρθουν παίκτες στις θέσεις που χρειαζόμαστε. Για όλους μπορεί να καθυστερήσει και δέκα μέρες, μπορεί και πιο σύντομα. Αυτά τα πράγματα γνωρίζεται πως είναι. Δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις εύκολα. Εγώ σαν προπονητής θα τους ήθελα εδώ και αύριο αν γινόταν, ώστε να μπουν στο κλίμα της ομάδας και στην προετοιμασία για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το αν έχει γίνει προεργασία για τις μετεγγραφές:

«Δουλεύουμε περίπου από τον Οκτώβριο και ξέρουμε περίπου τι θέσεις ψάχνουμε. Συζητάμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, και όπως είπα και πριν ελπίζω όλα να ολοκληρωθούν σύντομα».

Για τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών:

«Σίγουρα μας επηρεάζουν. Πολλές φορές η προπόνηση δεν είναι αυτή που θέλουμε λόγω των συνθηκών. Ήμαστε προετοιμασμένοι από το παρελθόν γι αυτό και προσπαθούμε να διαμορφώσουμε κάποια πράγματα ανάλογα με τις συνθήκες. Ακόμα και με τον αέρα που υπήρχε την Παρασκευή δουλέψαμε και καταφέραμε να δούμε τα πράγματα που μας ενδιέφεραν για το επόμενο παιχνίδι» .

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Φαίνεται ότι είναι μία ομάδα σοβαρή, με έναν σοβαρό προπονητή, ο οποίος είναι καιρό εκεί και δουλεύει καλά. Είναι μία ευχάριστη έκπληξη φέτος ο ΠΑΣ. Έχουν καλούς παίκτες και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής τους είναι πολύ έμπειρος και όπως έχουμε δει η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται μαζικά, ενώ είναι επικίνδυνη και από μεγάλη απόσταση. Έχουν γρήγορους παίκτες μπροστά και είναι πολύ πειθαρχημένοι. Ο στόχος μας βέβαια είναι γνωστός. Θέλουμε την νίκη και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

 

Από τη μεριά του, ο Γκόικο Τσίμιροτ μίλησε τόσο για το παιχνίδι κόντρα στην ηπειρωτική ομάδα όσο και για την κατάσταση του ΠΑΟΚ ενώ δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί και στο μέλλον του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βόσνιος μέσος του Δικεφάλου:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται και το διάστημα της διακοπής:

«Αισθάνομαι πολύ καλά αυτή την στιγμή. Ξεκουράστηκα και πέρασα χρόνο στην πόλη στην Βοσνία, μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Λιβαδειά:

«Δείξαμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Τον Δεκέμβριο παίξαμε πολύ καλά επίσης, και συνεχίσαμε τις καλές εμφανίσεις. Τώρα θέλουμε να πάρουμε την νίκη και στο επόμενο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι πλέον η ομάδα δίνει σταθερότητα:

«Πλέον όλοι στην ομάδα ξέρουμε πως θέλουμε να παίξουμε. Χρειαζόμασταν χρόνο για να βρούμε σταθερότητα, λόγω του γεγονότος ότι ήρθαν πολλοί καινούργιοι παίκτες στην ομάδα. Είναι δύσκολο αυτό. Πλέον νομίζω ότι παίζουμε καλά».

Για το αν οι νίκες βοηθούν στον τομέα της ψυχολογίας ή στο βαθμολογικό κομμάτι αποκλειστικά:

«Μας βοηθούν να φτάσουμε στην κορυφή. Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις, έχουμε αλλάξει κάποια πράγματα και όλα δουλεύουν πολύ καλά τώρα».

Για το ενδεχόμενο μετεγγραφής του:

«Έχω τρία χρόνια συμβόλαιο ακόμα. Τα πράγματα εδώ για μένα είναι πάρα πολύ καλά και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ και τα παιχνίδια που έχουμε να δώσουμε. Αν κάποια στιγμή έρθει η ώρα να φύγω, θα φύγω».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Γνωρίζω ότι φέτος τα Γιάννινα παίζουν πολύ καλά. Έχουμε όμως προετοιμαστεί για το παιχνίδι, ξέρουμε τον τρόπο που αγωνίζονται και θα τα δώσουμε όλα για την νίκη» .

Για το αν θέλει να στείλει κάποιο μήνυμα στον Ζάιρο:

«Είναι ένα πολύ καλό παιδί, ελπίζω να μην αγωνιστεί εναντίον μας».

 

Ακόμη, ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αναφέρθηκε τόσο στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα όσο και στο τι συνετέλεσε ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει νικηφόρο σερί αγώνων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο νεαρός άσος του Δικεφάλου:

Για το παιχνίδι στην Λιβαδειά:

«Σίγουρα θέλαμε να ξεκινήσουμε το νέο έτος με μία νίκη για να συνεχίσουμε και το σερί που αφήσαμε στο 2016. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και ότι ο αντίπαλος θα κλειστεί και θα μας περιμένει, όπως και έγινε. Ευτυχώς στο τέλος τα καταφέραμε. Είχαμε ευκαιρία να τελειώσουμε και πιο νωρίς το παιχνίδι αλλά στο φινάλε τα καταφέραμε».

Για την νίκη παρά τις απουσίες:

«Σίγουρα το να λείπουν παίκτες από την ομάδα δεν είναι ότι καλύτερο. Πιστεύω όμως ότι όσοι βρίσκονται εδώ, βρίσκονται επειδή το αξίζουν και δείχνουν κάθε φορά που παίρνουν την ευκαιρία τους, ότι αξίζει να ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Το καλό είναι ότι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα είμαστε όλοι διαθέσιμοι και θα είμαστε δυνατοί, όλοι μαζί για να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο».

Για τα στοιχεία που έχουν οδηγήσει στο νικηφόρο σερί:

«Αυτό οφείλεται και στην καλή κατάσταση που υπάρχει στα αποδυτήρια αλλά και στην ψυχολογία μας που είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί και αν γίνεται να μην δεχθούμε και πάλι γκολ. Εύχομαι να φτάσουμε αυτό το σερί όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για τα καιρικά φαινόμενα και πόσο επηρεάζουν:

«Είναι πολύ δύσκολα. Δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις στην προπόνηση. Μας δυσκολεύουν πολύ. Συν το ότι με τις χαμηλές θερμοκρασίες είμαστε πιο ευάλωτοι σε τραυματισμούς. Βέβαια όλα αυτά είναι μέσα στο παιχνίδι και πρέπει να ζήσουμε με αυτά».

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Ο ΠΑΣ έχει αποδείξει τα τελευταία πέντε χρόνια ότι δημιουργεί κάτι καλό. Προσπαθεί να μπει στην πεντάδα και τα Play Offs. Είναι μία ομάδα που μας δυσκολεύει, κυρίως εκτός έδρας. Είναι ένας καλός αντίπαλος, αλλά πιστεύω ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τα στοιχεία που θα φέρουν την νίκη:

«Θα μας μιλήσει ο προπονητής για αυτά πριν το παιχνίδι. Θα μας πει ότι χρειαζόμαστε για τον αντίπαλο και θα μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε».