Skip to main content

Ίβιτς:Μια νίκη μας ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετή για την πρόκριση(vid)

Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι υπογράμμισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Την πεποίθησή του πως ο ΠΑΟΚ θα κάνει ό,τι χρειαστεί προκειμένου να κατακτήσει τη νίκη αύριο κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου, ο Βλάνταν Ίβιτς.


Συγκεκριμένα ο προπονητής του Δικεφάλου δήλωσε:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο. Ελπίδες για πρόκριση υπάρχουν και για τις τρεις ομάδες εκτός της Φιορεντίνα που έχει προκριθεί. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι μεταξύ της Καραμπάγκ και της Φιορεντίνα. Μία νίκη μας ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετή για την πρόκριση. Προετοιμαζόμαστε για αυτό. Είμαστε όλοι μαζί. Και τρεις ημέρες τώρα προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε για αυτό το παιχνίδι που έρχεται. Πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση».

 

Στη σημασία της μιας νίκης του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σλόβαν Λίμπερετς ενόψει της συνέχειας στάθηκε με δηλώσεις του εκπροσωπώντας τους ποδοσφαιριστές των ασπρόμαυρων, ο Φερνάντο Βαρέλα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αμυντικός του Δικεφάλου:

«Ελπίζω να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι σημαντικό για εμάς να πάρουμε αυτή τη νίκη. Θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στη συνέχεια. Θα χρειαστεί να μπούμε δυνατά, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μας βοηθήσουν και τα άλλα αποτελέσματα για να πάρουμε την πρόκριση».