Skip to main content

Ίβιτς: Με συγκέντρωση και πειθαρχία για να πετύχουμε τους στόχους μας

«Πάντα προσπαθώ να βρω τους καλύτερους παίκτες κι αυτό κάνω από την αρχή», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής του «Δικεφάλου»

Για τη νοοτροπία που πρέπει να έχουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ αλλά και για την κατάσταση των Κάμπος-Πρίγιοβιτς μίλησε ο Βλάνταν Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του «Δικεφάλου» κόντρα στον Πλατανιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων»:

Για την νίκη επί του Πλατανιά: «Το πιο σημαντικό παιχνίδι ήταν το σημερινό. Αυτό λέμε από την αρχή της σεζόν, βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι κι αυτό θα κάνουμε μέχρι το τέλος».

Για τους παίκτες του και το πως κρατάει «ζωντανή» όλη την ομάδα: «Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Η δουλειά είναι τέτοια που πρέπει καθημερινά να τους έχεις όλους «ζωντανούς», να αντιλαμβάνονται τι σημασία έχει το κάθε παιχνίδι και να προσπαθούν κάθε μέρα να δίνουν το 100%. Πρέπει όλοι να είναι πειθαρχημένοι. Αυτό που μένει είναι η ισοπαλία, η νίκη ή η ήττα στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές ξεχνάμε κάποια πράγματα, για αυτό το λόγο πάντα πρέπει να έχεις συγκέντρωση και να είσαι πειθαρχημένος, για να πετύχεις το στόχο σου».

Για τους Κάμπος και Πρίγιοβιτς: «Ο Κάμπος έκανε σήμερα ένα καλό παιχνίδι, είχε κάνει και στο παρελθόν κι άλλα. Είναι μέσα στους αγώνες, δουλεύει, είναι συγκεντρωμένος και προσπαθεί να δώσει ό,τι μπορεί. Ο Πρίγιοβιτς είναι καλά, έχει επιστρέψει πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Του αξίζουν συγχαρητήρια, όπως και στο ιατρικό τιμ. Είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και επέστρεψε 2-3 εβδομάδες νωρίτερα. Είναι έτοιμος, δεν έχει κάποιο φόβο όπως είδαμε και σήμερα και είναι καλά».

Για τις φάσεις που δέχθηκε η ομάδα: «Εγώ δεν θυμάμαι να δεχθήκαμε αρκετές φάσεις. Εμείς κάναμε περισσότερες φάσεις. Σήμερα παίξαμε με ένα σύστημα που λίγες ομάδες το παίζουν στην Ελλάδα. Ο Πλατανιάς είναι μία καλή ομάδα, που τα τελευταία 2 χρόνια παλεύει για την πεντάδα. Έχει καλό προπονητή, σχέδιο και δουλεύει σωστά. Δεν θυμάμαι πολλές ομάδες να τον κέρδισαν εδώ».

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο: «Ήταν ένα παιχνίδι που δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα θέλαμε. Χάσαμε με 2-0, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά είχε περισσότερες ο Παναθηναϊκός. Αυτό που δεν κάναμε ήταν το παιχνίδι μας. Δεν είχαμε την κυκλοφορία, δεν πήραμε τις πρωτοβουλίες που έπρεπε. Όλοι καταλάβαμε ότι είναι ένα παιχνίδι, τελείωσε, πιστεύουμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το σκορ και δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Για τον Χαρίση:

«Όλοι ξέρουν ότι από τους 22 παίκτες, οι 16 είναι στην αποστολή. Πάντα προσπαθώ να βρω τους καλύτερους κι αυτό κάνω από την αρχή».

Για τα όσα εξωαγωνιστικά συμβαίνουν:  «Είμαι εδώ για να προετοιμάζω την ομάδα και παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται κάθε Κυριακή. Για αυτό που με ρωτάτε δεν έχω να πω κάτι».