Skip to main content

Ίβιτς: Κάναμε το χειρότερο μας παιχνίδι επιθετικά φέτος

Τα αποδυτήρια δεν έχουν πρόβλημα, είναι καλά μεταξύ τους οι παίκτες και το θέμα είναι να έρθει το καλό αποτέλεσμα, δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου

Για τη σημερινή ήττα του ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του αγώνα ο Βλάνταν Ίβιτς που υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερό της παιχνίδι επιθετικά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε το σημερινό παιχνίδι: «Δεν θα έλεγα ότι σκοπός μας σήμερα ήταν να παίξουμε για την ισοπαλία και με τις αλλαγές που κάναμε το δείξαμε αυτό, προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και να αλλάξουμε κάτι στην επίθεση, γιατί δεν λειτούργησε όπως θα έπρεπε. Ίσως λειτούργησε και χειρότερα από όλα τα προηγούμενα παιχνίδια».

Για τη λογική της επιλογής Μπίσεσβαρ: «Ο Μπίσεσβαρ είναι ένας μεσοεπιθετικός, από τον οποίο περιμένω πολλά, περιμένω να δώσει λύσεις. Έπαιξε μισή ώρα σήμερα, έπαιξε και στα Τρίκαλα, γιατί ήθελα να βρει ρυθμό. Πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κρατήσει την μπάλα στο κέντρο, να δώσει την πάσα μπροστά στους επιθετικούς, είχε συμμετοχή στις φάσεις σήμερα, αλλά δεν του βγήκαν αυτά που έκανε. Ίσως όπως είπα και πριν, το σημερινό να ήταν το χειρότερο μας παιχνίδι στην επίθεση». 

Για τη διαφορά της ομάδας του στο πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο: «Μπορεί έτσι να φαίνεται ότι κάνουμε φάσεις και έχουμε καλύτερη λειτουργία στην επίθεση. Σήμερα δεν κάναμε κάτι πέρα από ένα σουτ μετά από στημένο στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ένα σουτ και μία φάση με τον Αθανασιάδη στο τέλος. Για ποιο λόγο έγινε αυτό, θα πρέπει να το δούμε...».

Για τη βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα βρισκόμαστε σε μία θέση που δεν μας αρμόζει και πρέπει να το διορθώσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αυτό. Έχουμε κάνει τελευταία μαζεμένες ήττες και σίγουρα είναι κάτι που μας στενοχωρεί. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό και θα δώσουμε το 100% για να αλλάξουμε αυτή την κατάσταση».

Για την κατάσταση της ομάδας του: «Όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα πάντα υπάρχει και ανασφάλεια στους παίκτες. Όταν παίζεις με πίεση και δεν έχεις αποτελέσματα, σε μία ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ υπάρχει και πίεση. Τα αποδυτήρια δεν έχουν πρόβλημα, είναι καλά μεταξύ τους οι παίκτες και το θέμα είναι να έρθει το καλό αποτέλεσμα. Μόνο αυτό μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, στην οποία βρίσκεται τώρα η ομάδα».

Για το παιχνίδι με την Λίμπερετς: «Την Πέμπτη είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι και θέλουμε την πρόκριση. Δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι στο χέρι μας όλα, θα κυνηγήσουμε τη νίκη, θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για τη νίκη και μετά θα δούμε και τι θα γίνει στο άλλο παιχνίδι».