Skip to main content

Ίβιτς: Υπολογίζω στον Περέιρα, χρειαζόμαστε επειγόντως ακραίο (video)

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δήλωσε ότι περιμένει από τον Πρίγιοβιτς να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα και πως αν αποκτηθεί τελικά ο Ουάρντα μπορεί να βοηθήσει

Διευκρινίσεις αναφορικά με την υπόθεση του Φακούντο Περέιρα έδωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ κόντρα στον Λεβαδειακό ο Βλάνταν Ίβιτς ξεκαθαρίζοντας ότι υπολογίζει κανονικά στον Αργεντινό επιθετικό.

Παράλληλα ο κ. Ίβιτς αναφέρθηκε στην ανάγκη της ομάδας για μετεγγραφική ενίσχυση ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους Χαρίση, Πρίγιοβιτς και Ουάρντα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Δικεφάλου:

Για το παιχνίδι: «Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε καλά, βάλαμε τρία γκολ είχαμε κι άλλες ευκαιρίες και δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλο. Δεν υπάρχει κάτι σοβαρό από τραυματισμούς.  Ο Κρέσπο αισθάνθηκε στο ημίχρονο λίγο πρησμένο το πόδι και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε και για τους άλλους παίκτες είχαν μικροχτυπήματα, αλλά όλα καλά».

Για τη χρησιμοποίηση του Πέλκα στα αριστερά στην επίθεση: «Κάποιες φορές παίζει ο Πέλκας, κάποιες ο Μυστακίδης, σήμερα μπήκε και ο Περέιρα. Μπορεί να παίζει κι εκεί ο Περέιρα και να μας δώσει αυτό που θέλουμε σε αυτή τη θέση. Μπήκε κι έβαλε δύο γκολ σήμερα και βοήθησε, δεν μπορώ να σας πω αν θα μείνει ή αν θα φύγει. Είναι δικός μας παίκτης, αλλά μέχρι το τέλος των μεταγραφών δεν μπορούμε με σιγουριά να ξέρουμε τι θα γίνει».

Για τη θέση που προτιμάει να χρησιμοποιεί τον Περέιρα: «Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου είναι απέναντι σε κλειστές άμυνα, προτιμώ να έχω έναν πιο ψηλό παίκτη για να μπορεί να μας βοηθήσει και στον αέρα. Δε λέω ότι ο Φακούντο δεν μπορεί να μας βοηθήσει και σήμερα μας έδωσε λύσεις. Πολλές φορές όταν κάνεις ανάπτυξη από τα πλάγια θέλεις και ύψος. Για αυτό προτιμώ τον Περέιρα στα αριστερά και νομίζω ότι εκεί μπορεί να βοηθήσει καλύτερα».

Για το παιχνίδι στο κακό γήπεδο του ΠΑΣ που έρχεται: «Είδαμε κι εχτές το παιχνίδι που παίχτηκε εκεί. Ξέρουμε ότι είναι από τα χειρότερα γήπεδα. Μέχρι τη Δευτέρα δεν νομίζω ότι θα έχει ιδιαίτερη βελτίωση. Οι συνθήκες περιμένουμε να μη μας βοηθήσουν. Έχουμε τρεις ημέρες και θα προσπαθήσουμε με τους συνεργάτες μου να κάνουμε ό,τι καλύτερο και να προετοιμάσουμε την ομάδα».

Για όσα περιμένει από τον Πρίγιοβιτς και το μέλλον του Χαρίση: «Περιμένω να βάζει γκολ και να μας βοηθήσει, να δώσει ό,τι έδωσε και στην προηγούμενη ομάδα του. Έπαιξε στο Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε κορυφαίες ομάδες εκεί και βοήθησε τη Λέγκια σε τέτοιους αγώνες, ταιριάζει στο στυλ που παίζουμε και θέλουμε να μας λύσει προβλήματα που έχουμε και αφού θα είναι έτοιμος περιμένουμε να μας βοηθήσει. Έχω 25 παίκτες και 9 παίκτες είναι αναγκαστικά έξω. Στη θέση του Χαρίση έχω πέντε παίκτες, καταλαβαίνετε ότι έχουμε πολλές επιλογές. Στο σύστημα μας χωράνε 2 παίκτες εκεί. Ο καθένας δουλεύει, προσπαθεί και περιμένει την ευκαιρία του. Ευκαιρίες θα έχουν, έχουμε πολλά παιχνίδια και θα παίξουν όλοι».

Για το πότε περιμένει μετεγγραφική ενίσχυση: «Πιστεύω ότι νέα μετεγγραφική ενίσχυση θα έρθει σύντομα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πεις ότι είσαι σίγουρος μέχρι να υπογράψει ο παίκτης. Εγώ θέλω να τον έχω αύριο».

Για το αν υπολογίζει τον Περέιρα: «Σας έχω πει ότι εγώ κράτησα τον Περέιρα, έχει ποιότητα και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω αν θα φύγει ή αν θα μείνει. Εγώ τον έβαλα να παίξει άρα τον υπολογίζω. Έχουμε καιρό ακόμα, θα δούμε».

Για τις προτεραιότητες του ΠΑΟΚ στις μετεγγραφές: «Θέλουμε έναν ακραίο για να καλύψει και τις δύο πλευρές. Αυτό χρειαζόμαστε επειγόντως, αυτό ψάχνουμε και σε αυτό δουλεύουμε».

Για την άποψη του για τον Ουάρντα: «Ο Ουάρντα είναι ένας ποιοτικός παίκτης και αυτό το ξέρουμε και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτό μπορώ να πω τώρα. Αν αποκτηθεί τελικά πιστεύω ότι μπορεί να μας βοηθήσει».

Από τη μεριά του, ο Γιάννης Χριστόπουλος αναγνώρισε τις δυσκολίες της αναμέτρησης ενώ υπογράμμισε ότι στοίχισε στην ομάδα του η αποβολή του Τζάκσον Μεντί.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Βοιωτών:

«Από την αρχή ξέραμε ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι αυτό. Ο ΠΑΟΚ είναι καλός με τη μπάλα στα πόδια και ήταν δύσκολο να κρατήσουμε τη μπάλα και να δημιουργήσουμε για να σκοράρουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε μια ευκαιρία σε κανονική ροή αγώνα, αυτή του γκολ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο παρά την αποβολή και πιστεύω ότι το σκορ αδικεί την προσπάθεια των παικτών μου και το πόσο τρέξαμε. Είναι ένας δύσκολος μήνας, έχουμε πολλές απουσίες, αρκετούς ανέτοιμους παίκτες όμως θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Για την συνέχεια του Λεβαδειακού τόνισε: «Ήρθα σε μια δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Έχουμε παιχνίδια ανά 3-4 μέρες και δεν προλαβαίνουμε να δουλέψουμε όσο θέλουμε. Με κάποιες επιστροφές και με τη διάθεση που δείχνουν οι παίκτες μου, είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δεν φάνηκε απειλητικός είπε: «Μας επηρέασε η απουσία κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών. Παίξαμε με παιδιά που δεν ήταν βασικοί το τελευταίο διάστημα. Δουλεύουμε πολύ για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κυρίως ομάδες ίδιου βεληνεκούς με εμάς και συνεχίζουμε. Πιστεύω ότι με το πάθος των παιδιών θα τα καταφέρουμε».

Για την ένταση στην αποβολή του Μεντί δήλωσε: «Δεν είδα τη φάση γιατί ήμουν σε κάποια απόσταση. Φορτωθήκαμε κάρτες από την αρχή και μας στοίχισε η αποβολή του Μεντί».