Skip to main content

Ίβιτς: Διαφορετικός ο αγώνας των play-off με την ΑΕΚ

«Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής», είπε ο κόουτς του «Δικεφάλου»

Για την έναρξη των play-off της Super League και την κυριακάτικη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ εναντίον της ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε στην κάμερα του Novasports, ο Βλάνταν Ίβιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του «Δικεφάλου»:

Για το πόσο εύκολο είναι να αφήσει η ομάδα πίσω την κατάκτηση του Κυπέλλου και να συγκεντρωθεί στα play-off:

«Είναι σίγουρα πιο εύκολο μετά τον τελικό να διαχειριστείς τα play-off, γιατί η ψυχολογία μας είναι καλή. Όλοι οι παίκτες είναι ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να δώσουν μία μεγάλη μάχη για την πρωτιά».

Για το αν υπάρχει κάποιο «μυστικό» στα play-off:

«Γνωρίζουμε, ιδιαίτερα εγώ και οι παίκτες που ήταν εδώ πέρσι, τη διαδικασία των play-off. Είναι έξι ντέρμπι, έξι δυνατά παιχνίδια. Και οι τρεις άλλες ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς. Γνωρίζουμε πως δεν είναι εύκολο, όμως πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και στη δουλειά που έχουμε κάνει μέχρι στιγμής».

Για τη διαφορά σε σχέση με την περσινή διαδικασία:

«Όταν παίζεις κάθε 3-4 ημέρες, έχουν μεγάλη σημασία τα πρώτα παιχνίδια. Έχουμε βέβαια και ένα αβαντάζ που σίγουρα δεν είναι μεγάλο αλλά είναι αβαντάζ. Αυτά μπορούν, κακά τα ψέμματα, να σου δώσουν μία διαφορά που μπορείς να την κρατήσεις μέχρι το τέλος. Είμαι σίγουρος πως τα παιχνίδια θα έχουν ενδιαφέρον, όλες οι ομάδες έχουν ποιότητα και καλούς ποδοσφαιριστές».

Για την πρεμιέρα κόντρα στην ΑΕΚ:

«Έχω πει πολλές φορές πως η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα. Ειδικά στον δεύτερο γύρο έχει κάνει πολλά καλά παιχνίδια και αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Μας περιμένει ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του κυπέλλου, που είχε ένταση. Ήταν ένας τελικός, δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο. Σε τέτοια παιχνίδια δεν έχει σημασία η ομορφιά, αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Πιστεύω πως θα γίνει ένα πιο ωραίο παιχνίδι, παρά το ότι και σε αυτό οι δύο ομάδες έχουν μεγάλους στόχους. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος».