Skip to main content

Ήττα με διαιτητικά παράπονα για τον Άρη στη Λαμία-Ήρωας ο Τσέναμο(vid)

Οι κιτρινόμαυροι διαμαρτύρονται για τον μη καταλογισμό πέναλτι στις φάσεις των Παπαργυρίου-Κοτσώνη.Ο Τσέναμο έπιασε το πέναλτι του Καπνίδη στο φινάλε!

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Άρης στη Λαμία κόντρα στην ομώνυμη ομάδα για την 14η αγωνιστική της Stoixinan.gr Football League.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται στην 3η θέση με 29 βαθμούς (έχουν έναν αγώνα λιγότερο με τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο) ενώ αντίθετα η στερεοελλαδίτικη ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση με 31 βαθμούς (έχει έναν αγώνα λιγότερο με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες).

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στη Λαμία όταν στο 6΄μετά από κόρνερ του Βασιλόγιαννη, ο Αναστασιάδης έκανε την προβολή αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι κιτρινόμαυροι απείλησαν στο 32΄όταν ο Ρόβας από τα δεξιά σέντραρε αλλά η κεφαλιά του Μιλούνοβιτς πέρασε εκτός εστίας.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία καλή στιγμή μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όταν στο 37΄ο Διούδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Αναστασιάδη μετά το φάουλ του Βάντερσον ενώ στο 44΄το σουτ του Καράμπελα μέσα από την περιοχή έφυγε άουτ.

Η ομάδα της Φθιώτιδας ευτύχησε να προηγηθεί στο 59΄όταν ο Τζόκιτς σέντραρε και ο Βασιλόγιαννης με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη για το 1-0.

Ο Άρης αντέδρασε άμεσα και στο 61΄έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν ο Μιλούνοβιτς σούταρε από τη μικρή περιοχή αλλά ο Τσέναμο απέκρουσε σώζοντας την εστία του.

Οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ όταν στο 74΄ο Βασιλόγιαννης σέντραρε από τα δεξιά και ο Ματσούκας έκανε γυριστό σουτ αλλά ο Τζανακάκης επενέβη σωτήρια μπλοκάρωντας το σουτ.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 74΄καθώς η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Παπαργυρίου αλλά ο διαιτητής Καλογερόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Και σαν να μην έφτανε αυτό οι άνθρωοι του Άρη διαμαρτυρήθηκαν έντονα και για τη φάση του 82΄όταν ο Κοτσώνης κράτησε παρατεταμέμα τον Ιντζίδη αλλά ο Καλογερόπουλος έδειξε ξανά να συνεχιστεί η αναμέτρηση. Ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν έξαλος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Οι κιτρινόμαυροι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν στο 87΄ο Καπνίδης πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Τσενάμο εκτινάχθηκε παραχωρώντας κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε συναρπαστική εξέλιξη όταν στις καθυστερήσεις οι κιτρινόμαυροι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Όμο έκανε πέναλτι αλλά ο Καπνίδης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Τσέναμο.


Οι συνθέσεις:

Λαμία (Τεννές): Τσενάμο, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Παπαργυρίου, Όμο, Τζόκιτς (Μπουλούλης 65΄), Βασιλόγιαννης, Βάντερσον (Καραγιάννης 85΄), Μπλάζιτς, Ντουρμισάι (Ματσούκας 35΄).

'Αρης (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (Τζανακάκης 46΄), Ιντζίδης, Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (Γκαρσία 61΄), Παυλίδης, Ανάκογλου (Καπνίδης 72΄), Μιλούνοβιτς, Μπαργκάν, Ιλιτς.