Skip to main content

Ήττα για τον μαχητή Ολυμπιακό από τη Μπάρτσα (3-1) στο Καμπ Νόου (vid)

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν παθητικοί απέναντι στους «Μπλαουγκράνα» των 10 παικτών και μοιραία γνώρισαν την ήττα – Τα 100 ευρωπαϊκά γκολ έφτασε ο Μέσι

Την ήττα με 3-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Μπαρτσελόνα (δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ ) στο Καμπ Νόου για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Το σκορ για τους «Μπλαουγκράνα» άνοιξε με αυτογκολ του Δημήτρη Νικολάου (18΄) ενώ το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ζεράρ Πικέ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι αν και αγωνιζόμενοι με αριθμητικό μειονέκτημα κατάφεραν να καθαρίσουν τη νίκη χάρις στα γκολ των Λιονέλ Μέσι (61΄) και Λούκας Ντιν (64΄) ενώ στο φινάλε μείωσε για τους «ερυθρόλευκους»-αυτή τη φορά σκοράροντας στη σωστή εστία-ο Δημήτρης Νικολάου (89΄) με κεφαλιά.

Οι συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Ντιν, Παουλίνιο, Μπουσκέτς (80' Γκόμες), Ινιέστα (67' Ράκιτιτς), Μέσι, Σουάρες, Ντεουλοφέου (46' Μασεράνο).

Ολυμπιακός (Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Νικολάου, Κούτρης, Ζιλέ, (55' Τζούρτζεβιτς) Ρομαό, Ζντιέλαρ, Καρσελά (65' Πάρντο), Οφόε (72' Φορτούνης), Ανδρούτσος.