Skip to main content

Ήττα για τον Ηρακλή με 2-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (video)

Σκόρερ για τους Αγρινιώτες ήταν οι Κλέσιο Μπαούκε και Μάρκο Μαρκόφσκι-Δοκάρι για τον Γηραιό με κεφαλιά του Εμάνουελ Περόνε

Την ήττα με 2-0 από τον Παναιτωλικό γνώρισε ο Ηρακλής στο Αγρινίο για την 14η αγωνιστική της Super League.

 

Έτσι ο Γηραιός γνώρισε την 4η του εκτός έδρας ήττα για φέτος σε επτά αγώνες και παραμένει ουραγός της βαθμολογίας με 6 βαθμούς ενώ οι Αγρινιώτες ανέβηκαν προσωρινά στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

 

Ο Παναιτωλικός ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και ευτύχησε να προηγηθεί στο 19ο λεπτό όταν ο Χαντάκιας έδωσε στον Κλέσιο και αυτός με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ νίκησε τον Χουάντερσον για το 1-0.

Η ομάδα του Αγρινίου έχασε σημαντική ευκαιρία στο 30ο λεπτό ώστε να διπλασιάσει το προβάδισμά της όταν ο Πάουλο έκανε ωραία σέντρα από τα δεξιά αλλά ο Ουάρντα από καλή θέση δεν πρόλαβε για λίγο να φτάσει την μπάλα.

Μάλιστα στο 35ο λεπτό είχε δοκάρι όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Περέιρα, ο Κούσας έκανε γυριστή κεφαλιά και η μπάλα με τον Χουάντερσον εξουδετερωμένο βρήκε στο δεξί δοκάρι της εστίας.

Ο Ηρακλής κατάφερε να γίνει απειλητικός στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου και έφτασε κοντά στην ισοφάριση.

Συγκεκριμένα στο 44ο λεπτό ο Περόνε βρήκε ωραία τον Πασά αλλά αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει σε τετ α τετ τον Κυριακίδη ενώ ένα λεπτό αργότερα μετά από σέντρα του Κυριακίδη, ο Περόνε πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Έλληνα τερματοφύλακα.

 

Στο 2ο ημίχρονο της αναμέτρησης ο ρυθμός έπεσε και η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα στο 70ο λεπτό ο Ουάρντα τροφοδότησε τον Μαρκόφσκι που βγήκε τετ α τετ με τον Χουάντερσον αλλά δεν σούταρε καλά με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει εκτός εστίας.

Ο Γηραιός απείλησε στο 74ο λεπτό αλλά η κεφαλιά του Περόνε μετά από εκτέλεση κόρνερ πέρασε άουτ.

Στο 83ο έχασε την μεγαλύτερη του ευκαιρία στην αναμέτρηση (μετά το δοκάρι του 1ου ημιχρόνου) όταν ο Κυριακίδης απέκρουσε σωτήρια την κεφαλιά του Μπαρτολίνι.

Ο Παναιτωλικός διπλασίασε το προβάδισμά του στο 85ο λεπτό όταν ο Κλέσιο έκανε ωραία κίνηση από τα δεξιά και γύρισε την μπάλα στον Μαρκόφσκι με τον Σέρβο επιθετικό να μην δυσκολεύεται να πλασάρει από κοντά για το 2-0.

Μάλιστα στην τελευταία καλή φάση της αναμέτρησης ο Τίτορμος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα της επικράτησής του όταν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Πάουλο τροφοδότησε τον Κλέσιο αλλά το δυνατό συρτό σουτ του τελευταίου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Χουάντερσον.

 

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

 

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Μάκος, Τσοκάνης, Μάρκος Πάουλο, Χαντάκιας, Φερέιρα (Καμαβουάκα 67΄), Κλέσιο, Ουάρντα (Λεντέσμα 76΄), Τομανέ (Μαρκόβσκι 66΄).

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Κυριακίδης, Στάμου (Αγγελόπουλος 59΄), Ζιαμπάρης, Μπαρτολίνι, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κούρος (Λάμπρου 80΄), Μοντέιρο, Πασάς (Λεοζίνιο 46΄), Περόνε