Skip to main content

Ισπανική και... γνώριμη σφυρίχτρα στο ΠΑΟΚ - Σάλκε

Ο Ισπανός διαιτητής, Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεζ, θα βρεθεί για τρίτη φορά στον δρόμο του Δικεφάλου, αλλά θα είναι η πρώτη του στην Τούμπα

Ο Καταλανός Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεζ ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε στο γήπεδο της Τούμπας, για τη φάση των «32» του Europa League.

O Εστράδα γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου του 1976 και πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το 2009. Από το 2011 έγινε διεθνής και το 2013 ορίστηκε σε παιχνίδια για το Europa League. Παράλληλα ήταν ο άρχων του τελικού Euro 2014 U19, ενώ την περσινή σεζόν σφύριξε το πρώτο του παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Σπάρτα Πράγας, το οποίο έληξε 2-2.

Ο Ισπανός θα βρεθεί για τρίτη φορά στον δρόμο του Δικεφάλου, αλλά θα είναι η πρώτη του στην Τούμπα. Ο Εστράδα διηύθυνε την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της Γκαμπάλα για τους ομίλους του Europa League την σεζόν 2015-16, η οποία έληξε χωρίς τέρματα, ενώ φέτος σφύριξε την ισοπαλία με 1-1, κόντρα στον Άγιαξ στο Amsterdam Arena, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βοηθοί θα είναι οι επίσης Ισπανοί Μιγκέλ Μαρτίνες Μουνουέρα και Τεόντορο Σομπρίνο, επιπρόσθετοι οι Αλεχάντρο Ερνάντεζ και Ρίτσαρντ ντε Μπούργκου, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Παού Σεμπριάν Ντεβίς.