Skip to main content

Ισπανικά σενάρια για ενδιαφέρον της ΑΕΚ περί Ρέγες (video)

Ο πρώην Ισπανός διεθνής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ και είναι τυπικά ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρνουν ισπανικά δημοσιεύματα τον πολύπειρο Ισπανό ποδοσφαιριστή Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

«Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Χοσέ Αντόνιο Ρέγες, ο οποίος δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά δύο λογαριασμοί στο twitter.

Μάλιστα, η Εσπανιόλ στην οποία και ανήκει ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του, γεγονός που τον φέρνει πλέον και τυπικά ελεύθερο.

«Ο Ανδαλουσιανός πρόσφερε την εμπειρία και το ταλέντο του στην ομάδα κατά τη διάρκεια της σεζόν, δούλεψε με πολύ επαγγελματικό τρόπο και άφησε ένα σημαντικό αποτύπωμα στην οργάνωση της Εσπανιόλ. Η ομάδα θα ήθελε να τον ευχαριστήσει δημόσια για τον επαγγελματισμό και την προσφορά του και του εύχεται την καλύτερη δυνατή επιτυχία στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ισπανικού συλλόγου για τον Ρέγες, ο οποίος φέτος κατέγραψε συνολικά 24 εμφανίσεις, μετρώντας 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν έχουν προχωρήσει σε κάποια τοποθέτηση διάψευσης ή επιβεβαίωσης του παραπάνω σεναρίου.