Skip to main content

Ισόπαλος ο ΠΑΟΚ. Μεγάλη νίκη της Καβάλας επί του Ηρακλή

Συνέχισε το σερί χωρίς νίκη ο ΠΑΟΚ, ενώ η Καβάλα πέτυχε μεγάλη νίκη απέναντι στον Ηρακλή με σκορ 1-0.
Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Τους βαθμούς της ισοπαλίας (0-0) μοιράστηκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο του Περιστερίου μετά από ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και με το ρυθμό να ανεβαίνει στο δεύτερο μόνο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με πολλές απουσίες, καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μόνο 15 παίχτες λόγω τραυματισμών, ενώ στην εντεκάδα του δεν υπήρχε και καθαρόαιμος επιθετικός. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης σημείωσε γκολ με τον Κονσεϊσάο στο πρώτο ημίχρονο το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιτ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος μπήκε με μεγαλύτερο πάθος στο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ περιορίστηκε σε περισσότερο αμυντικό ρόλο. Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος απέκτησε πολύ γρήγορο ρυθμό, αλλά οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Καβάλα-Ηρακλής

Μεγάλη εντός έδρας νίκη της Καβάλας με σκορ 1-0 απέναντι στον Ηρακλή. Οι «αργοναύτες» επιβλήθηκαν του αντιπάλου τους αξιοποιώντας το καλό τους δεύτερο ημίχρονο, στη διάρκεια του οποίου δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες, μια εκ των οποίων αξιοποίησαν και πήραν τους τρεις βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού είχε καλό ρυθμό και χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες,με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή,αλλά το σφύριγμα του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στο δεύτερο μέρος η υπεροχή της Καβάλας ήταν καθολική και οι προσπάθειες της ομάδας δικαιώθηκαν με το νικητήριο γκολ που πέτυχε με κεφαλιά ο Ντουγκλάο.