Skip to main content

Ισόπαλος με Μπεσικτάς και τώρα τρέχει... ο Ολυμπιακός (video)

To σκορ για τους ερυθρόλευκους άνοιξε ο Εστέμπαν Καμπιάσο ενώ για την πρωταθλήτρια Τουρκίας ισοφάρισε ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ

Στο ισόπαλο 1-1 έμειναν Ολυμπιακός και Μπεσικτάς στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για την φάση των «16» του Europa League.

Το σκορ για τους πρωταθλητές Ελλάδος άνοιξε ο Εστέμπαν Καμπιάσο (36΄) με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καρίμ Ανσαριφάρντ ενώ για τους αντίστοιχους πρωταθλητές της Τουρκίας ισοφάρισε ο Βινσέντ Αμπουμπακάρ (53΄).

Πλέον οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη (Vodafone Arena, 20:00) θα ψάξουν την ευκαιρία να σκοράρουν με στόχο να διεκδικήσουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Βούζας): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Μποτία (64' Ντα Κόστα), Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο (70' Μαρτίνς), Φορτούνης (74' Μαρίν), Μανθάτης, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ.

Μπεσικτάς (Γκιουνές): Φάμπρι, Γκοκχάν, Τόσιτς, Μαρσέλο, Αντριάνο, Χάτσινσον, Αρσλάν (46' Εζιακούπ), Ταλίσκα (90+3' Ινλέρ), Κουαρέσμα, Μπάμπελ, Αμπουμπακάρ (82' Τοσούν).