Skip to main content

Ισοπαλία με ΠΑΣ και αποκλεισμός για τον Άρη από το κύπελλο (video)

Οι «κιτρινόμαυροι» ήθελαν μόνο νίκη για να προκριθούν στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά πληγώθηκαν από τον πρώην, Καρίμ Σολτάνι

Αντίο στον θεσμό του κυπέλλου είπε ο Άρης που αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 3η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονταν μόνο νίκη για να πάρουν το εισιτήριο για τη φάση των «16» αλλά δεν τα κατάφεραν και συνεπώς ο «Άγιαξ της Ηπείρου» περνά σίγουρα με 5 βαθμούς ενώ ο Πανιώνιος που ισοβαθμεί με τους Θεσσαλονικείς στους 4 βαθμούς αγωνίζεται αύριο για τη νίκη και την πρωτιά κόντρα στον Παναιγιάλειο.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σπανού προηγήθηκε στο 59΄χάρις σε κεφαλιά του Λούκα Μιλούνοβιτς μετά από εκτέλεση φάουλ του Κενάν Μπαργκάν για το 1-0 ενώ οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 72΄-χάρις στην αδράνεια του Στέλιου Μαραγκού- με τον Καρίμ Σολτάνι για το τελικό 1-1.

Οι συνθέσεις:

Άρης (Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Τσουμάνης, Σόουζα, Μαραγκός (83' Καπνίδης), Νίκιτς (76' Πλατέλλας), Παυλίδης, Λώττας (46' Στεφάνοβιτς), Μπαργκάν, Κάσσος, Μιλούνοβιτς.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μανθάτης (68' Σολτάνι), Χαλκιαδάκης (70' Γιάκος), Καρανίκας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Βιδάλ (41' Ναδάλες), Πέδρο Κόντε, Κοζορώνης, Γαρουφαλιάς.