Skip to main content

Ισοπαλία για Ηρακλή και Παναθηναϊκό, μοιραίος ο Μπεργκ (video)

Το σκορ για τους πράσινους άνοιξε στο 37΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπεργκ ενώ για τον Γηραιό ισοφάρισε στο 72΄με αυτογκολ ο Τελάντερ

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Ηρακλής και Παναθηναϊκός για την 22η αγωνιστική της Super League.

Οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να προηγηθούν στο 20΄όταν ο Χουάντερσον σταμάτησε σε τετ α τετ τον Χουλτ αλλά το κατάφεραν στο 37΄όταν και κέρδισαν πέναλτι με τον Μπεργκ να το εκτελεί εύστοχα για το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50΄ο Σουηδός επιθετικός του Παναθηναϊκού έχασε μεγάλη ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του αλλά είδε τον Χουάντερσον να τον σταματά ξανά με διπλή προσπάθεια ενώ στο 60΄το τακουνάκι του Εμποκού μετά τη σέντρα του Μπεργκ λίγο έλειψε να κρεμάσει τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα.

Ο Ηρακλής κατάφερε να ισοφαρίσει στο 72΄όταν Γροντής, Λεοζίνιο και Κούρος συνδυάστηκαν με τη μπάλα να καταλήγει ξανά στον δεύτερο και αυτός να σκάβει τον Βλαχοδήμο αλλά ο Τελάντερ δεν κατάφερε να απομακρύνει τη μπάλα και πέτυχε αυτογκολ για το 1-1.

Μάλιστα στο 76΄οι κυανόλευκοι έχασαν καλή ευκαιρία για να ανατρέψουν το σκορ όταν ο Βλαχοδήμος μπλόκαρε την κεφαλιά του Στάμου.

Η τελευταία μεγάλη φάση της αναμέτρησης ανήκε στο τριφύλλι όταν στο 82΄ο Μπεργκ εξ επαφής δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Χουάντερσον.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Παντελίδης): Χουάντερσον, Δώνης, Στάμου, Κούρος, Ρούσσος (Ιντζόγλου 46′), Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς (Αγγελόπουλος 86′), Αργυρόπουλος, Μοντέιρο (Γροντής 61′), Λεοζίνιο, Περόνε.

Παναθηναϊκός (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (Τελάντερ 62′), Κουρμπέλης, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ (Μόλινς 74′), Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο (Μπουμάλ 64′), Μπεργκ.