Skip to main content

Ηρακλής: Τη δική του ερμηνεία για τον παραγκωνισμό του έδωσε ο Ρούσσος

«Είτε με εμένα είτε χωρίς,εγώ πάντα θα υποστηρίζω το καλό του Ηρακλή γιατί μου έχει προσφέρει παρά το νεαρό της ηλικίας μου»,έγραψε ο νεαρός αμυντικός

Τη δική του εξήγηση για τον παραγκωνισμό του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ηρακλή έδωσε με ανάρτησή του στο Facebook, ο Αλμπέρτος Ρούσσος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο νεαρός αμυντικός των κυανολεύκων:

«Τις τελευταίες μέρες πολλα γράφονται για το όνομα μου και θέλω να τοποθετηθώ σε αυτά που εσείς γράφεται και για την όλη κατάσταση. Τη Τρίτη 14/3 ενημερώθηκα απτό προπονητή μου και απτην ομαδα οτι δεν θα συνεχίσω να βριςκομαι στα πλάνα του προπονητή μου για τον λόγο οτι την Πέμπτη 9/3 βρισκόμουν εξω μέχρι αργά μη τιρωντας το ωράριο της ομάδας. Δεν αρνήθηκα κάτι απ ολα αυτά και ειληκρινεστατα απάντησα στο προπονητη μου οτι ενα οικογενειακό μου πρόσωπο είχε γενέθλια και τα γιορτάσαμε σε γνωστό ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ της Θεσσαλονίκης και η ωρα αποχώρησης μου απ αυτο ήταν στις 01:45 πμ,η προγραμματισμένη προπόνηση της Παρασκευής 10/3 ήταν στις 16:00 μμ. Γνωριζοντας οτι σε 2 μέρες έρχεται ενα πολύ κρίσιμο ματς για την ομαδα το λάθος μου εξάρχης ήταν που δεν ενημέρωσα τους ανθρώπους της ομάδας η ακόμα και τον προπονητη μου οτι θα παρευρεθώ στη γιορτή εκείνη (επαναλαμβάνω σε γνωςτο εςτιατοριο και οχι σε κάποιο νυχτερινό κέντρο),παραδέχομαι το λάθος μου όπως έκανα και μπροστά στο προπονητη μου αλλα προφανώς ο ίδιος δεν ήθελε να ακούσει την άποψη μου και προτίμησε να γίνει όλο αυτο δεν είχα καμία προστασία απτή ομαδα. Τα κοντινά μου άτομα και οι ανθρώποι που έχω συνεργαστεί ξέρουν ποιος ειμαι και τον επαγγελματισμό μου ως προς το άθλημα που ασχολούμαι. Απτη πρώτη μερα που φόρεσα τη φανέλα του Ηρακλή προσπαθούσα να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό μεσα στο γήπεδο γνωρίζοντας την σημασία και την ιστορία που κουβαλούσα στο στήθος μου,δεν υπήρξε ούτε ενα παιχνίδι που να αγωνιστικά και να μην προσπάθησα να δώσω το 100% μου για το καλο της ομάδας και ποσό μάλλον για τη κρίσιμη βαθμολογική θέση που βρίσκετε. Τελος θέλω να πω οτι είτε με εμένα στη ομαδα είτε χωρίς εγω πάντα θα υποστηρίζω το καλο του Ηρακλή γιατί ειναι μια ομαδα που μου εχει προσφέρει παρα το νεαρό της ηλικίας μου».