Skip to main content

Ηρακλής: Στο πλευρό των απλήρωτων παικτών η «Αυτόνομη Θύρα 10»

«Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να καταστρέψουν έτσι απλά μια ομάδα κάνανε ένα μεγάλο λάθος», αναφέρει η ανακοίνωση του «κυανόλευκου» συνδέσμου

Προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων ώστε αυτά να διατεθούν μετέπειτα στους απλήρωτους παίκτες του Ηρακλή ξεκίνησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση της «Αυτόνομης Θύρας 10»:

«Δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και μετά από πολλές υποσχέσεις ότι θα μπούνε χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών (κάτι το οποίο για άλλη μια φορά δε συνέβη), οι παίκτες δήλωσαν με ανακοίνωσή τους την αποχή από τις προπονήσεις.

Μετά από 3 σερί νίκες, επιτέλους η ομάδα βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι ανύπαρκτοι που αυτοαποκαλούνται διοίκηση του Ηρακλή δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος κρεμάνε την ομάδα. Στη σημαντικότερη στιγμή της ιστορίας του συλλόγου είναι όλα στον αέρα.
 
Ξεκαθαρίζουμε ότι βρισκόμαστε στο πλευρό των παικτών με κάθε τρόπο... ψυχολογικό, ηθικό και οικονομικό. Θεωρούμε πως η πράξη τους είναι σωστή και δίκαιη. Οι μόνοι υπεύθυνοι αυτής της κατάστασης είναι ο καναδός και η παρέα του.

Εμείς, ως ο κόσμος και οι υπόλοιποι φορείς του Ηρακλή που δεν αφήσαμε ποτέ την ομάδα στα δύσκολα, βάζοντας πάνω από όλα τον Ημίθεο αποφασίσαμε να πράξουμε το ελάχιστο που μπορούμε.

Ξεκινάμε τη διάθεση των κουπονιών οικονομικής ενίσχυσης για τους παίκτες. Τα κουπόνια είναι στην τιμή του 1-5-10 ευρώ. Η πώληση τους θα γίνεται καθημερινά από τα γραφεία του συνδέσμου της Α.Θ.10 και ώρες 20:30-23:00 και από το Κατσάνειο 8:00-20:00.

Η ιστορία, η ιδέα και όλα όσα εκφράζει αυτός ο σύλλογος από την ημέρα της ίδρυσής του, μας επιβάλλει να στηρίξουμε όλη αυτή την προσπάθεια όσο το δυνατόν περισσότερο. Αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να καταστρέψουν έτσι απλά μια ομάδα κάνανε ένα μεγάλο λάθος.


Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!


Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10
Ο Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ
Τα τμήματα: JUDO – ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ – ΠΟΛΟ – ΞΙΦΑΣΚΙΑ – ΣΤΙΒΟΣ – ΚΡΙΚΕΤ – ΡΑΓΚΜΠΥ – ΠΙΝΚ-ΠΟΝΚ

ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΛΕΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015

Ο ΟΜΙΛΟΣ 1899»