Skip to main content

Ηρακλής: Ο κανονισμός της ΕΠΟ που καθυστερεί το ντεμπούτο Γιαννίτση

Ένας ειδικός κανονισμός της Ομοσπονδίας μεταθέτει το ντεμπούτο του υψηλόσωμου εντρικού αμυντικού με την «κυανόλευκη» φανέλα για το ματς με τον Πιερικό

Στον αγώνα εναντίον του Πιερικού στο Καυτανζόγλειο (21/1) αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ηρακλή ο Μιχάλης Γιαννίτσης.

Σύμφωνα με τη «Blue Arena», οι τυπικότητες ενός συγκεκριμένου κανονισμού της ΕΠΟ, δεν επιτρέπουν την άμεση ενεργοποίηση του υψηλόσωμου κεντρικού αμυντικού από τον «Γηραιό» καθώς προέρχεται από ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας και συγκεκριμένα από τα Τρίκαλα της Football League.

Συγκεκριμένα, ποδοσφαιριστής που μετεγγράφεται από επαγγελματική σε ερασιτεχνική ομάδα, δεν δικαιούται να αγωνιστεί, πριν το πέρας διαστήματος ενός μηνός από την τελευταία συμμετοχή του με την προηγούμενη ομάδα του κάτι που σημαίνει πως ο Γιαννίτσης θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από την 20η Ιανουαρίου του έτους και έπειτα.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι δεν υπολογίζεται για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα (7/1), την εντός έδρας με τα Τρίκαλα Ημαθίας (14/1) και την εκτός με τον Αλμωπό Αριδαίας (17/1 – εμβόλιμη αγωνιστική).