Skip to main content

Ηρακλής: Η μορφολογία είναι η αιτία

Το ότι το Καυταντζόγλειο διαφέρει από τα υπόλοιπα γήπεδα της Θεσσαλονίκης ως προς τη μορφολογία χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Ηρακλής ως αιτιολογία για το γεγονός ότι δεΝ δίνει εισιτήρια στον Άρη για το μεταξύ τ
Το ότι το Καυταντζόγλειο διαφέρει από τα υπόλοιπα γήπεδα της Θεσσαλονίκης ως προς τη μορφολογία χρησιμοποιεί η ΠΑΕ Ηρακλής ως αιτιολογία για το γεγονός ότι δε δίνει εισιτήρια στον Άρη για το μεταξύ τους ματς.

Όπως αναφέρεται, η συγκεκριμένη απόφαση αφορά πάγια πολιτική του συλλόγου, αφού σε σχέση με την Τούμπα και το «Κλ. Βικελίδης» η μορφολογία του Καυταντζογλείου δεν εγγυάται τις συνθήκες παρουσίας οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει ως πάγια πολιτική της τη μη ανταλλαγή εισιτηρίων στους αγώνες με τις συμπολίτισσες ομάδες για έναν σαφή, αυτονόητο και οφθαλμοφανή λόγο: η μορφολογία του Καυταντζογλείου Σταδίου είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν των γηπέδων των άλλων δύο ομάδων της πόλης, γεγονός που κάθε άλλο παρά εγγυάται όμοιες συνθήκες παρουσίας μεταξύ των φιλοξενουμένων οπαδών, σε κάθε περίπτωση».