Skip to main content

Ο Ηρακλής, ο μάνατζερ και ο νέος κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών

O δικηγόρος Γ. Ζελελίδης ξεκαθάρισε πως ο ατζέντης θα λάβει τα οφειλόμενά του. Όλα κρίνονται τη Δευτέρα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της αίτησης του ατζέντη Νίκου Ζαφειρόπουλου στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για οφειλές δεδουλευμένων χρημάτων προς το πρόσωπό του από την ΠΑΕ Ηρακλής.

Ο Ηρακλής πρέπει να καταβάλλει τα οφειλόμενα μέχρι τη Δευτέρα, σε διαφορετική περίπτωση θα καταπέσει η εγγυητική και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον κίνδυνο μείωσης ενός βαθμού.

Η Voria.gr ήρθε σε επαφή με τον δικηγόρο του μάνατζερ, Γιώργο Ζελελίδη ο οποίος τόνισε: «Ο Ηρακλής όφειλε στον Νίκο Ζαφειρόπυλο το ποσό των 33.000 ευρώ δίνοντάς του μόλις 8.000 ευρώ με αποτέλεσμα να είμαστε αναγκασμένοι να ρίξουμε την εγγυητική ώστε να πάρει ο ίδιος τα εναπομείναντα χρήματα (25.000 ευρώ). Παρόλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι ο Ηρακλής έστω την ύστατη στιγμή θα εκπληρώσει την υποχρέωσή του».

Βέβαια, τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα για τον Γηραιό καθώς ο Έλληνας μάνατζερ περίμενε μάταια μέχρι και σήμερα κάποια επαφή με τους ανθρώπους της ΠΑΕ Ηρακλής να μην επικοινωνούν μαζί του, ενώ χαρακτηριστικά ο ίδιος δήλωσε πως «ο πελάτης του έχει λάβει την απόφασή του να κινηθεί νομικά ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του».

Ο κ. Ζελελίδης ξεκαθάρισε πως το θέμα, μετά τη Δευτέρα, θα αφορά αποκλειστικά την ΠΑΕ Ηρακλής, καθώς ο μάνατζερ, εάν δεν πληρωθεί από τον Ηρακλή, θα λάβει κανονικά τα οφειλόμενά του από την έκπτωση της εγγυητικής στην ΕΕΑ.

Μάλιστα, αν αυτό δεν συμβε,ί τότε οι κυανόλευκοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με ακόμη έναν σκόπελο καθώς θα κινδυνεύσουν με την αφαίρεση ένας βαθμού, ακόμα κι αν αργότερα πληρώσουν για την κάλυψη της εγγυητικής.