Skip to main content

Υπουργείο Εσωτερικών: Δημόσια τα αρχεία της «υποκλοπής»

Χθες, οι Anonymous Greece υποστήριξαν ότι απέσπασαν έγγραφα της ΤτΕ και άλλων κυβερνητικών servers, προσφέροντας και σχετικό link για πρόσβαση σε αυτά

Μετά την Τράπεζα της Ελλάδος και το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε στη διάψευση των φερόμενων διαρροών, τα έγγραφα των οποίων, οι Anonymous Greece ισχυρίζονται ότι αποτελούν προϊόν υποκλοπής, αναφέροντας ότι αποτελούν δημόσια αρχεία.

«Τα αρχεία τα οποία αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο, εμφανιζόμενα ως προϊόν υποκλοπής, είναι δημόσια αρχεία, αναρτημένα στις διάφορες ιστοσελίδες του υπουργείου», διευκρινίζει το υπουργείο Εσωτερικών.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα υποστήριξε, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, ότι προέβη σε κυβερνοεπίθεση, αποσπώντας έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλων κυβερνητικών servers, προσφέροντας και σχετικό link για την πρόσβαση σε αυτά.

Σήμερα, στον απόηχο της διάψευσης από την ΤτΕ, οι Anonymous Greece εξαπολύουν νέες απειλές προς την Τράπεζα:

«Πρός Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε!», αναφέρουν.