Skip to main content

Υποτροφίες από τον ΣΕΕΔΑ και τον Όμιλο Αντωνέλη σε σπουδαίους αθλητές

Ο Τσαπατάκης Αντώνης, ο Βολικάκης Ζαφείρης και η Παναγιωτίδου Ιωάννα θα λάβουν υποτροφίες αξίας 1.000 ευρώ από τον Όμιλο Αντωνέλη.

Οι πρώτες υποτροφίες για το ακαδημαϊκό και αθλητικό έτος 2016-2017 για την Παιδεία και τον Αθλητισμό, από τον Σύλλογο Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών και τον Όμιλο Αντωνέλη θα απονεμηθούν αυτήν την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη. 

Εκεί θα τιμηθούν για τις διακρίσεις τους και θα λάβουν την ετήσια υποτροφία 1.000€ που προσφέρει ο Όμιλος Αντωνέλη, τρεις κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες των εθνικών ομάδων που επιλέχθηκαν από την επιτροπή αξιολόγησης των αιτήσεων.

Ο Τσαπατάκης Αντώνης, ο Βολικάκης Ζαφείρης και η Παναγιωτίδου Ιωάννα, σπουδαίες προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού θα πάρουν τη «σκυτάλη» από τα χέρια του θρύλου του Ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη και η λατρευτή Μπέσσυ Μάλφα θα καλωσορίσει όλους τους παρευρισκόμενους σε μια μοναδική βραδιά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοέμβρη 2017, στην Αποθήκη Δ' στον Προβλήτα 1 του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 20:00 (έναρξη προσέλευσης 19:30 - Αποθήκη Δ, απέναντι από το Kitchen Bar)