Skip to main content

Υποτροφίες από τη ΔΕΛΤΑ για σεμινάρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή

Θα δοθούν σε παιδιά κτηνοτρόφων και νέους που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, για επαγγελματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στη Σχολή

Δώδεκα υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας παρέχει η ΔΕΛΤΑ. Θα δοθούν σε παιδιά κτηνοτρόφων και νέους που ασχολούνται με την κτηνοτροφία, για επαγγελματικά εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Οι υποτροφίες δίνονται στο πλαίσιο του «Σχεδίου Δράσης Γαία» που υλοποιεί η εταιρεία, για τη στήριξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας.

Φορέας εκπαίδευσης είναι η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής & Perrotis College, η οποία, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων εκπαίδευσης, κατάρτισης και πληροφόρησης σε μαθητές του Επαγγελματικού Λυκείου και σε ενήλικες. Οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης, εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις ιδιωτών σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, δράσεις ενημέρωσης και πληροφόρησης του κοινού και επισκέψεις μελέτης πεδίου (study visits) στην Ελλάδα και το εξωτερικό σε θέματα επιχειρηματικότητας στην αγροδιατροφή, τον αγροτουρισμό, τον πολιτισμό, την αξιοποίηση των παραγωγικών πηγών, την προστασία του περιβάλλοντος, τις νέες τεχνολογίες και τις μεθοδολογίες εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, ΕΔΩ.