Skip to main content

Υποτάχθηκε στον ΑΠΟΕΛ (2-0) και τερμάτισε δεύτερος ο Ολυμπιακός (vid)

O πρωταθλητής Κύπρου εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των ερυθρολεύκων και με σκόρερ τους Σωτηρίου-Ντε Καμάργκο εξασφάλισε την 1η θέση του δευτέρου ομίλου

Τη νίκη με 2-0 κόντρα στον Ολυμπιακό πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ της Λευκωσίας για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League και προκρίθηκε στη φάση των «32» του θεσμού ως πρωτοπόρος.

Ο πρωταθλητής Κύπρου εκμεταλλεύθηκε τα λάθη των ερυθρολεύκων που είχαν σε τραγική βραδιά τον Μανουέλ Ντα Κόστα και κακούς τους Αντρέ Μάρτινς, Κώστα Φορτούνη και Ιντέγε Μπράουν.

Σκόρερ για την ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν ήταν ο Ιγκόρ Ντε Καμάργκο στο 83΄ ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ του Ντα Κόστα στο 19΄. Στην καλύτερή τους στιγμή στην αναμέτρηση οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι στο 39΄μετά την κεφαλιά του Μπρούνο Βιάνα.

 

 

Οι συνθέσεις:

ΑΠΟΕΛ (Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Μπερτόγλιο (67' Ορλάντι), Αλωνεύτης, Εφραίμ (60' Γιαννιώτας), Σωτηρίου (80' Ντε Καμάργκο)

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια (76' Μανθάτης), Ρομαό, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος), Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε.