Skip to main content

Υποψήφιος στο ΕΒΕΘ με το ψηφοδέλτιο Μασούτη ο Χρήστος Καλιακάτσος

Ο επικεφαλής του Nikopolis Hotel θα είναι υποψήφιος για το Εμπορικό Τμήμα του ΕΒΕΘ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.

Αέρα ανανέωσης φέρνει στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης ο συνδυασμός του Ιωάννη Μασούτη «Νέο Επιμελητήριο», καθώς το ψηφοδέλτιό του αποτελείται από επιτυχημένους επιχειρηματίες της πόλης, με σύγχρονες αντιλήψεις για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα που είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα κοινά.

Ένας από αυτούς είναι ο δυναμικός επιχειρηματίας Χρήστος Καλιακάτσος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ξενοδοχείου Nikopolis Hotel και ιδιοκτήτης της εταιρείας ImportLine που δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαρτημάτων και ανταλλακτικών γεωργικών μηχανημάτων από οίκους του εξωτερικού.

«Μέσα στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών που βλέπω ότι έρχονται στο επιμελητήριο, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές, στο πλευρό του Ιωάννη Μασούτη. Σκοπός μας είναι να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των συναδέλφων επαγγελματιών, να στηρίξουμε τις επιχειρήσεις της πόλης μας και να βρούμε πρακτικές λύσεις στα πολλά προβλήματα που έχει γεννήσει η κρίση», τονίζει ο κ. Καλιακάτσος, ο οποίος έχει εκλεγεί μέλος και στην Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καλιακάτσος θα είναι υποψήφιος για το Εμπορικό Τμήμα του ΕΒΕΘ στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.