Skip to main content

Υποψήφιος για το διεθνές βραβείο Laureus ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (vid)

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι υποψήφιος για το βραβείο στην κατηγορία αναφορικά με τον αθλητή που εκτόξευσε την αξία του κατά τη διάρκεια του έτους

Έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις ένα ακόμη μεγάλο βραβείο στην ομολογουμένως σπουδαία καριέρα του είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο διεθνής Έλληνας σταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι υποψήφιος στα βραβεία «Laureus World Sports Awards» διεκδικώντας το βραβείο στην κατηγορία για τον αθλητή που εκτόξευσε την αξία και τη φήμη του κατά τη διάρκεια του έτους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των υποψηφίων για τη διάκριση αυτή βρίσκεται και ο νεαρός διεθνής Γάλλος επιθετικός Κιλιάν Εμπαπέ της Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και ο Άγγλος πυγμάχος, Άντονι Τζόσουα, η Λετονή τενίστρια, Γέλενα Οσταπένκο, o Ισπανός γκόλφερ, Σέρχιο Γκαρσία και ο Αμερικανός κολυμβητής Κέιλεμπ Ντρέσελ.

Τα «Laureus» θα απονεμηθούν σε ειδική τελετή που θα διεξαχθεί στις 27 Φεβρουαρίου στο Μόντε Κάρλο, σε ένα Gala που θα προσελκύσει τεράστια ονόματα του παγκόσμιου αθλητισμού, αλλά και του παγκόσμιου πολιτισμού.