Skip to main content

Υπογράφεται το συμφωνητικό διάλυσης της... Πρωτοβουλίας

Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» έπαψε να έχει δραστηριότητα από το 2012 και παρέμενε ανενεργή

Ιδιωτικό συμφωνητικό για τη διάλυση της Πρωτοβουλίας για τη Θεσσαλονίκη, υπογράφουν 12 μέλη της πλειοψηφούσας παράταξης του δήμου.

Βέβαια, δεν διαλύεται η δημοτική παράταξη, αλλά η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία που είχαν συστήσει τα μέλη της δημοτικής παράταξης, από τον Φεβρουάριο του 2007.

Σκοπός της ίδρυσης της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ήταν μεταξύ άλλων η προστασία, ανάδειξη και σωστή διαχείριση του φυσικού, δομημένου και πολιτιστικού περιβάλλοντος της πόλης. Η Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» έπαψε να έχει δραστηριότητα από το 2012 και έπειτα παρέμενε ανενεργή.

Η υπογραφή, πάντως, του ιδιωτικού συμφωνητικού για τη διάλυση της εν λόγω εταιρείας προκαλεί σκωπτικά σχόλια, καθώς, συμπίπτει με τις αναταραχές που επικρατούν το τελευταίο διάστημα στην διοικούσα παράταξη.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό υπεγράφη στις 6 Ιουνίου από τα εξής μέλη: Γιάννης Μπουτάρης, Ανδρέας Κουράκης, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, Ελένη Χοντολίδου, Μπαρζιλάι Αλίκη – Αλέγκρα, Σαρρή – Καρούτσου Αγγελική, Ρουμελιώτου Κυβέλη, Αστρινίδου – Κωστάκη Πελαγία, Παπαθεοδώρου Κωνσταντίνος, Λαζαρίδου Ειρήνη, Μισσιου Ελένη και Κουράκη Αργυρώ.