Skip to main content

Υποχωρούν σήμερα σταδιακά οι άνεμοι - Αίθριος ο καιρός

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς.

Γενικά αίθριος αναμένεται για σημερα. Στα δυτικά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Σταδιακά από τα βόρεια θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός το πρωί στα κεντρικά και βόρεια.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις το βράδυ στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά δυτικοί νοτιοδυτικοί βαθμιαία έως 5 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 12 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος Αραιές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου.