Skip to main content

Υπό κράτηση τέσσερα άτομα για την επίθεση στην Άγκυρα

Τα τέσσερα πρόσωπα συνελήφθησαν και κρατούνται στην πόλη Σανλιούρφα, που βρίσκεται βόρεια των συνόρων με τη Συρία, σύμφωνα με τουρκικό πρακτορείο.

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων στη νοτιοανατολική Τουρκία προχώρησαν οι αρχές καθώς φέρονται να σχετίζονται με την επίθεση με παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο που συγκλόνισε την Άγκυρα, στοιχίζοντας την ζωή σε τουλάχιστον 37 ανθρώπους και συγκεκριμένα με το όχημα που χρησιμοποιήθηκε, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Το τουρκικό πρακτορείο επικαλείται πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας σύμφωνα με τις οποίες τα 4 πρόσωπα συνελήφθησαν και κρατούνται στην πόλη Σανλιούρφα, που βρίσκεται βόρεια των συνόρων με τη Συρία, αφού αποκαλύφθηκε ότι το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση αγοράστηκε από μία έκθεση αυτοκινήτων εκεί.

Οι 4 συλληφθέντες αναμένεται να μεταχθούν στην Άγκυρα.Την ίδια ώρα το πρακτορείο ειδήσεων Reuters μετέδωσε επικαλούμενο πηγές από τις υπηρεσίες ασφαλείας ότι ο δεύτερος φερόμενος βομβιστής ήταν Τούρκος υπήκοος και συνδεόταν με μαχητές του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).