Skip to main content

Εξομολόγηση Κλίντον μετά τις εκλογές: Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι

«Θα παραδεχτώ ότι το να έρθω εδώ απόψε δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα για μένα» είπε η Χίλαρι Κλίντον εμφανώς καταβεβλημένη.

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ήττα στις αμερικανικές εκλογές έκανε η Χίλαρι Κλίντον, η οποία μίλησε σε εκδήλωση Ιδρύματος για παιδιά (Children Defense Fund) .

«Θα παραδεχτώ ότι το να έρθω εδώ απόψε δεν ήταν το πιο εύκολο πράγμα για μένα» είπε η Χίλαρι Κλίντον εμφανώς καταβεβλημένη.

«Υπήρξαν στιγμές μέσα σε αυτή την εβδομάδα, στις οποίες, το μόνο που ήθελα ήταν να "κουλουριαστώ" μαζί με ένα καλό βιβλίο ή να παίξω με τους σκύλους μας και να μη φύγω από το σπίτι ποτέ ξανά» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον.

H Κλίντον υποστήριξε ότι πολλοί Αμερικανοί διερωτώνται για το αν η νίκη του Τραμπ θέτει σε αμφισβήτηση την εικόνα που είχαν πριν από τις εκλογές για τη χώρα.

«Η εκλογή αυτή προκάλεσε βαθιές διαιρέσεις, αλλά σας παρακαλώ ακούστε με, όταν το λέω αυτό. Κάντε το γιατί το αξίζει η Αμερική, γιατί το αξίζουν τα παιδιά μας», δήλωσε, χαρακτηριστικά.

«Να πιστεύετε στη χώρα μας, να μάχεστε για τις αξίες μας και να μην εγκαταλείπετε ποτέ», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον. Η ιδρυτής του ιδρύματος Μάριαν Ράιτ Έντελμαν χαρακτήρισε την εκδήλωση αυτή «εκδήλωση αγάπης για τη Χίλαρι Κλίντον», με την ίδια να δηλώνει ότι δεν ήταν εύκολο να παραβρεθεί. «Υπήρξαν στιγμές μέσα σε αυτή την εβδομάδα, στις οποίες, το μόνο που ήθελα ήταν να διαβάσω ένα καλό βιβλίο ή να παίξω με τους σκύλους μας και να μη φύγω από το σπίτι ποτέ ξανά», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κλίντον, που έχει σχέσεις με το αναφερόμενο ίδρυμα, από την περίοδο που σπούδαζε νομικά.